Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της Βουλγαρίας      CNA   Η επενδυτική κουλτούρα στην Κύπρο περιορίζεται σε καταθέσεις και ακίνητα, λέει ο Πρόεδρος CFA Society Cyprus     CNA   Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Σόφιας και Πάσης Βουλγαρίας     CNA   Δεν υπάρχει λόγος πανικού, λέει στο ΚΥΠΕ για τον κορωνοϊό ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Κύπρο     CNA   Στο Νοσοκομείο Λεμεσού γυναίκα που ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Ιταλία     CNA   Ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ημέρες το διάταγμα κράτησης του 38χρονου υπόπτου για την απόπειρα φόνου στην Αγία Νάπα     CNA   `Μια χαρά` οι μαθητές και συνοδοί που επέστρεψαν από Μιλάνο, δηλώνει ο Υπ. Υγείας     CNA   -Μέχρι τέλους θα διερευνηθούν όσες υποθέσεις καταγγελθούν, δήλωσε ο Υπ. Δικαιοσύνης

Ο Αρχηγός της ΕΦ ενημέρωσε υψηλόβαθμους στρατιωτικούς αξιωματούχους άλλων χωρών για εξελίξεις στην Α. Μεσόγειο
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 14/09/2019 14:30


Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος, Ηλίας Λεοντάρης, συμμετείχε στο 6ο Συνέδριο Αρχηγών Χερσαίων Δυνάμεων της Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα από τις 9 μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου. Στο περιθώριο του συνεδρίου ο Στρατηγός Λεοντάρης προέβη σε ενημέρωση υψηλόβαθμων στρατιωτικών αξιωματούχων άλλων χωρών για τις εξελίξεις στη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εθνικής Φρουράς, κύριο θέμα του συνεδρίου ήταν οι προκλήσεις για τις Χερσαίες Δυνάμεις και η αντιμετώπισή τους, μέσω του εκσυγχρονισμού και της εισαγωγής νέων τεχνολογιών.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:25/02/2020
Όγκος:121.951,85
CSE:65.510  -0.760%
FTSE/CySE:39.370  -0.810%
Λευκωσία21°C
Λάρνακα22°C