Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ικανοποίηση εξέφρασε ο ΥΠΕΞ για απόφαση των 28 για στοχευμένα μέτρα κατά ενεργειών στην ΑΟΖ     CNA   Η ΕΕ σήμερα μίλησε και μίλησε σταθερά και καθαρά, με μία φωνή, λέει ο Ελληνας ΥΠΕΞ     CNA   Ανησυχία εκφράζει ο Ιρλανδός Πρόεδρος για κατάσταση στη Β. Συρία και τουρκικές κινήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ     CNA   Μεγάλη πρόκληση για Κύπρο και Ελλάδα ο τρόπος αντιμετώπισης των ΜΕΔ, τόνισε ο ΥΠΟΙΚ της Ελλάδας     CNA   Διερευνάται ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων από νυν και πρώην στελέχη της Ελεγκτικής Υπηρεσίας      CNA   

Ο Αρχηγός της ΕΦ ενημέρωσε υψηλόβαθμους στρατιωτικούς αξιωματούχους άλλων χωρών για εξελίξεις στην Α. Μεσόγειο
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 14/09/2019 14:30


Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος, Ηλίας Λεοντάρης, συμμετείχε στο 6ο Συνέδριο Αρχηγών Χερσαίων Δυνάμεων της Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα από τις 9 μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου. Στο περιθώριο του συνεδρίου ο Στρατηγός Λεοντάρης προέβη σε ενημέρωση υψηλόβαθμων στρατιωτικών αξιωματούχων άλλων χωρών για τις εξελίξεις στη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εθνικής Φρουράς, κύριο θέμα του συνεδρίου ήταν οι προκλήσεις για τις Χερσαίες Δυνάμεις και η αντιμετώπισή τους, μέσω του εκσυγχρονισμού και της εισαγωγής νέων τεχνολογιών.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:11/10/2019
Όγκος:107.403.10
CSE:66.480  0.390%
FTSE/CySE:40.070  0.380%
Λευκωσία33°C
Λάρνακα33°C