Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Πέντε νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα από 1,504 διαγνώσεις, τα τρία αφορούν επαναπατρισθέντες     CNA   Ιστορική η μέρα υλοποίησης της β΄ φάσης του ΓεΣΥ, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, το Σινικό Τείχος μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα Υγείας από σήμερα έχει πέσει, λέει ο Υπουργός     CNA   Επίσκεψη Προέδρου και Υπουργών το συντομότερο στο Ισραήλ, συμφώνησαν Αναστασιάδης-Νετανιάχου     CNA   ΥΠΟΙΚ: Εντός των ημερών αίτημα στη Βουλή για πρόσθετες πιστώσεις €220 εκατομμυρίων     CNA   Διαδηλώσεις σε όλη την υφήλιο για το θάνατο του Τζορτζ Φλόϊντ, καζάνι που βράζει η Αμερική     CNA   Στην πρώτη συνάντηση της Ad hoc Επιτροπής για αποσυμφόρηση των Φυλακών συμμετείχε ο Υπ. Δικαιοσύνης     CNA   12.300 έλεγχοι ως τώρα σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, τεχνικές σχολές και ιδιωτικά σχολεία     CNA   Σε θετικό πνεύμα η έναρξη της συζήτησης στην Επ. Εσωτερικών των νομοσχεδίων για μεταρρύθμιση ΤΑ     CNA   

Στην Λευκορωσία ακόμα παίζεται ποδόσφαιρο, σενάρια για απομονωμένους αγώνες εξετάζουν στην Αγγλία
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 30/03/2020 11:30


Η Vysheyshaya Liga, το εθνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στη Λευκορωσία είναι το μοναδικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη που συνεχίζει τη δράση του, ανεπηρέαστο από την Πανδημία του κορωνοϊού. Συνεπώς έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον από άλλες χώρες όπως η Ρωσία, το Ισραήλ, η Ουκρανία, η Σερβία και η Κροατία που επιθυμούν να αποκτήσουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων.
 
Στα κυριότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, η ποδοσφαιρική δράση είναι αμφίβολο με τον ρυθμό που εξαπλώνεται ο κορωνοϊός, πότε θα ξεκινήσουν.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:01/06/2020
Όγκος:231.379.61
CSE:48.010  0.270%
FTSE/CySE:28.520  0.250%
Λευκωσία31°C
Λάρνακα26°C