Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Δεν θα αφήσουμε αναπάντητες τις προκλήσεις της Τουρκίας, δήλωσε ο Πρόεδρος στην αντικατοχική εκδήλωση Δ. Αμμοχώστου     CNA   Κινητοποιούμαστε εντός και εκτός Κύπρου για αποτροπή νέων τετελεσμένων, λέει ο Δήμαρχος Αμμοχώστου     CNA   Πρόσκληση Υπ. Οικονομικών για εκδήλωση ενδιαφέροντος με σκοπό την αγορά κτιρίων για Υπουργεία και κρατικές υπηρεσίες     CNA   Τουλάχιστον 40 τραυματίες σε συγκρούσεις Παλαιστινίων με τον στρατό του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη     CNA   Τρεις αγώνες την Κυριακή για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, νικηφόρα ξεκίνησαν ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας     CNA   

Οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες δημιουργούν αρνητική ατμόσφαιρα εναντίον της Φον ντερ Λάιεν
ΚΥΠΕ - Παντελής Βαλασόπουλος - Γερμανία/ΒΕΡΟΛΙΝΟ 11/07/2019 22:41


 
Το Γερμανικό Πρακτορείο ειδήσεων (DPA) σε τηλεαντιγράφημα με τίτλο «Σκάνδαλα και κατηγορίες: Το SPD δημιουργεί ατμόσφαιρα εναντίον της Φον ντερ Λάιεν», αναφέρεται στις προσπάθειες των Σοσιαλδημοκρατών να αποτρέψουν την εκλογή της Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν στην Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του DPA, ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD), Γενς Γκέιερ, μοίρασε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών έγγραφο, στο οποίο έχουν καταγραφεί πολλές τωρινές αλλά και παλαιότερες κατηγορίες εναντίον της Υπουργού Άμυνας. Γίνεται προσπάθεια να συνδεθεί η 60χρονη πολιτικός με όρους όπως «υπόθεση», «σκάνδαλο», «κατηγορίες», «έλλειψη υποστήριξης» και «λογοκλοπή».

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:13/09/2019
Όγκος:291.152,41
CSE:67.460  0.040%
FTSE/CySE:40.610  0.050%
Λευκωσία36°C
Λάρνακα32°C