Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Η ύβρις είναι η επιλογή εκείνου που δεν μπορεί να αποδεχθεί την Ιστορία του, λέει το ελληνικό ΥΠΕΞ για την Τουρκία      CNA   Στις Βρυξέλλες για το Συμβ. Εξωτερικών Υποθέσεων ο ΥΠΕΞ, θα συναντήσει και τον Μπορέλ     CNA   Ημερίδα για αναβάθμιση της επιμόρφωσης των αξιωματικών της ΕΦ στις διαβαθμισμένες πληροφορίες     CNA   Μικτές δημοσκοπήσεις στη Βρετανία: Από διαφορά μόνο 6% έως αυτοδυναμία Τζόνσον     CNA   Σφαγή στη Βαγδάτη: 24 νεκροί, εκ των οποίων 4 αστυνομικοί      CNA   Δεκάδες νεκροί σε πυρκαγιά σε εργοστάσιο στο Νέο Δελχί     CNA   Αστυνομικός έλεγχος σε νυκτερινό κέντρο στη Λευκωσία μετά την παρουσία ατόμου που σχετίζεται με θύμα απόπειρας φόνου     CNA   Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο ΓΝ Λάρνακας άνδρας που έπεσε από ύψος τριών μέτρων      CNA   Ομόνοια-Δόξα και Απόλλων - ΑΕΚ για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα     CNA   

Δεύτερη μέρα απωλειών στο ΧΑΚ
ΚΥΠΕ - Γρηγόρης Σάββα - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 03/12/2019 18:21


Ζημιές σε ποσοστό 1,10% παρουσίασε την Τρίτη το Χρηματιστήριο, συμπληρώνοντας δύο σερί πτωτικές συνεδρίες εντός Δεκεμβρίου.
 
Ωθούμενος καθοδικά κυρίως από τραπεζικούς τίτλους, ο Γενικός Δείκτης υποχώρησε στις 65,64 μονάδες. Ελαφρώς μεγαλύτερες ζημιές, σε ποσοστό 1,13%, παρουσίασε ο Δείκτης FTSE/CySE 20, ο οποίος υποχώρησε στις 39,40 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών περιορίστηκε στα €81.250.
 
Η συνεδρία ξεκίνησε σε οριακά ανοδικό κλίμα. Ωστόσο στο 20λεπτό ο Γενικός Δείκτης ακολούθησε πτωτική τροχιά, η οποία διατηρήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης, με το Χρηματιστήριο να υποχωρεί στις 65,49 μονάδες στην χαμηλότερη τιμή της ημέρας, με τον Γενικό Δείκτη στο κλείσιμο να διαμορφώνεται στις 65,64 μονάδες.
 
Απώλειες παρουσίασαν όλοι οι επιμέρους χρηματιστηριακοί δείκτες. Τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασε ο τομέας των Επενδυτικών Εταιρειών

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:06/12/2019
Όγκος:171.003,81
CSE:65.550  0.690%
FTSE/CySE:39.410  0.770%
Λευκωσία211°C
Λάρνακα21°C