Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Την αλληλεγγύη του για τις δραστηριότητες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ, εξέφρασε ο Μακρόν στον Κ. Μητσοτάκη     CNA   Ξεκάθαρη η τοποθέτηση των ΗΠΑ για το ιρανικό τάνκερ, λέει στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της πρεσβείας     CNA   Την Κυριακή στην παρουσία του Προέδρου η κηδεία του Νίκου Μούγιαρη στην Αθηένου     CNA   Με αίτηση στον Έπαρχο η βοήθεια στους ιδιοκτήτες σπιτιών στις «Λίμνες» στο Πισσούρι     CNA   Μοσχεύματα από την Κύπρο δίνουν ελπίδα ζωής σε ασθενείς στο Ισραήλ     CNA   

Νεαρός επιτέθηκε σε δύο γιατρούς του ΤΑΕΠ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας
ΚΥΠΕ - Φανίτσα Ζαννέττου - Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 26/10/2017 09:21


Νεαρό, ο οποίος επιτέθηκε σε δύο γιατρούς του ΤΑΕΠ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, συνέλαβε σήμερα το πρωί η Αστυνομία.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 19.20 χθες βράδυ νεαρός ηλικίας 27 χρόνων μετέβη στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας για να εξεταστεί αφού είχε πόνους στο πόδι.
 
Οι επί καθήκοντι ιατροί αφού τον εξέτασαν, τον έστειλαν συνοδεία ενός φίλου του, σε αναπηρικό καροτσάκι στο ακτινολογικό Τμήμα προκειμένου να βγάλει ακτινογραφίες στο πόδι.
 
Γύρω στις 19.45 επέστρεψε από το ακτινολογικό Τμήμα συνοδευόμενος από το φίλο του στο ΤΑΕΠ και χωρίς λόγο και αιτία άρχισε να φωνάζει, να προκαλεί και να βρίζει ενώ έριξε το κινητό του τηλέφωνο από κοντινή απόσταση στο κεφάλι ενός γιατρού.
 
Ο νεαρός κτύπησε στο χέρι δεύτερη γιατρό, η οποία έσκυψε για να πάρει το κινητό του τηλέφωνο προκειμένου να του το δώσει.
 
(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:22/08/2019
Όγκος:185.422.16
CSE:70.390  0.770%
FTSE/CySE:42.280  0.810%
Λευκωσία36°C
Λάρνακα35°C