Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Πέντε νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα από 1,504 διαγνώσεις, τα τρία αφορούν επαναπατρισθέντες     CNA   Ιστορική η μέρα υλοποίησης της β΄ φάσης του ΓεΣΥ, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, το Σινικό Τείχος μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα Υγείας από σήμερα έχει πέσει, λέει ο Υπουργός     CNA   Επίσκεψη Προέδρου και Υπουργών το συντομότερο στο Ισραήλ, συμφώνησαν Αναστασιάδης-Νετανιάχου     CNA   ΥΠΟΙΚ: Εντός των ημερών αίτημα στη Βουλή για πρόσθετες πιστώσεις €220 εκατομμυρίων     CNA   Διαδηλώσεις σε όλη την υφήλιο για το θάνατο του Τζορτζ Φλόϊντ, καζάνι που βράζει η Αμερική     CNA   Στην πρώτη συνάντηση της Ad hoc Επιτροπής για αποσυμφόρηση των Φυλακών συμμετείχε ο Υπ. Δικαιοσύνης     CNA   12.300 έλεγχοι ως τώρα σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, τεχνικές σχολές και ιδιωτικά σχολεία     CNA   Σε θετικό πνεύμα η έναρξη της συζήτησης στην Επ. Εσωτερικών των νομοσχεδίων για μεταρρύθμιση ΤΑ     CNA   

Δεν μπορεί να ληφθεί απόφαση Απρίλιο για το μέλλον της σεζόν στο ΝΒΑ, δηλώνει ο κομισάριος Σίλβερ
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 07/04/2020 10:06


Την ξεκάθαρη θέση πως το ΝΒΑ δεν θα λάβει οριστική απόφαση για το μέλλον της σεζόν 2019-2020 αυτό το μήνα, όπως ξεκαθάρισε ο κομισάριος του ΝΒΑ Άνταμ Σίλβερ.
 
Σε συνέντευξη του στη ΤΝΤ ο κ. Σίλβερ είπε πως «πρέπει να αποδεχθούμε ότι, τουλάχιστον για τον μήνα Απρίλιο, δεν θα είμαστε σε θέση να λάβουμε αποφάσεις και δεν νομίζω ότι κατ `ανάγκην σημαίνει ότι την 1η Μαΐου θα είμαστε». 

 Ο κ. Σίλβερ ανέφερε ότι το ΝΒΑ άρχισε να επεξεργάζεται διάφορα συγκεκριμένα σενάρια για μια πιθανή επιστροφή, αλλά η αβεβαιότητα της πανδημίας, δεν βοηθάει σε αυτή την κατεύθυνση. «Μέσα στη λίγκα αλλά και σε συζητήσεις με τις ομάδες και τους παίκτες εξετάζουμε διαφορετικά σενάρια επανέναρξης της σεζόν, αλλά ειλικρινά είναι πολύ νωρίς για να προβλέψουμε σε τι θέση θα είμαστε σε λίγες εβδομάδες», είπε.
 
Πρόσθεσε πως σε έναν τέλειο κόσμο, το ΝΒΑ θα συνέχιζε κανονικά με

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:01/06/2020
Όγκος:231.379.61
CSE:48.010  0.270%
FTSE/CySE:28.520  0.250%
Λευκωσία31°C
Λάρνακα26°C