Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Πέντε νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα από 1,504 διαγνώσεις, τα τρία αφορούν επαναπατρισθέντες     CNA   Ιστορική η μέρα υλοποίησης της β΄ φάσης του ΓεΣΥ, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, το Σινικό Τείχος μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα Υγείας από σήμερα έχει πέσει, λέει ο Υπουργός     CNA   Επίσκεψη Προέδρου και Υπουργών το συντομότερο στο Ισραήλ, συμφώνησαν Αναστασιάδης-Νετανιάχου     CNA   ΥΠΟΙΚ: Εντός των ημερών αίτημα στη Βουλή για πρόσθετες πιστώσεις €220 εκατομμυρίων     CNA   Διαδηλώσεις σε όλη την υφήλιο για το θάνατο του Τζορτζ Φλόϊντ, καζάνι που βράζει η Αμερική     CNA   Στην πρώτη συνάντηση της Ad hoc Επιτροπής για αποσυμφόρηση των Φυλακών συμμετείχε ο Υπ. Δικαιοσύνης     CNA   12.300 έλεγχοι ως τώρα σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, τεχνικές σχολές και ιδιωτικά σχολεία     CNA   Σε θετικό πνεύμα η έναρξη της συζήτησης στην Επ. Εσωτερικών των νομοσχεδίων για μεταρρύθμιση ΤΑ     CNA   

Πληθαίνουν τα σενάρια, ωστόσο ο δρόμος επιστροφής Ρονάλντο στη Ρεάλ δεν είναι εύκολος
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 07/04/2020 15:42


Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην βασίλισσα της Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα σενάριο το οποίο βλέπει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες όλο και πιο έντονα.
 
Ωστόσο, τα ισπανικά ΜΜΕ παραθέτουν μια σειρά από λόγους που ο CR7 δεν είναι είναι εύκολο να επιστρέψει στη Ρεάλ, είτε γιατί δεν είναι επιθυμητός ή είτε γιατί δεν είναι εφικτό.
 
Οι τελευταίες εξελίξεις με την πανδημία του κορωνοϊού και η διαφαινόμενη αδυναμία της Γιουβέντους να πληρώσει το συμβόλαιο του είναι ο κύριος λόγος που ξεκίνησαν όλα τα σενάρια για επιστροφή του Ρονάλντο στην προηγούμενη του ομάδα, από την οποία έφυγε πριν από δύο σεζόν.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:01/06/2020
Όγκος:231.379.61
CSE:48.010  0.270%
FTSE/CySE:28.520  0.250%
Λευκωσία31°C
Λάρνακα26°C