Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Σε καλό δρόμο οι έρευνες για ασφάλεια προσωπικών δεδομένων λέει η Κυβέρνηση μετά τη συνάντηση Προέδρου-ΓΓ ΑΚΕΛ     CNA   Απαίτηση του ΑΚΕΛ είναι το ζήτημα να διερευνηθεί μέχρι τέλους, λέει ο Αντρος Κυπριανού     CNA   Επαφές ΥΠΕΞ Παλαιστίνης στη Λευκωσία     CNA   Ο Πρόεδρος βλέπει τη συνάντηση στο Βερολίνο ως μια ευκαιρία, λέει ο Εκπρόσωπος     CNA   ΝΥ: Aπό την αξιολόγηση των στοιχείων, δεν προκύπτει κανένας λόγος, ο οποίος θα μπορούσε να στοιχειοθετήσει κώλυμα για την Αστυνομία να συνεχίσει τις έρευνες για το βαν     CNA   Στήριξη στον ΓΓ του ΟΗΕ από το Σ.Α. ενόψει της άτυπης τριμερούς του Βερολίνου     CNA   Νέο `φρένο` της Γερουσίας των ΗΠΑ σε απόφαση για τη γενοκτονία των Αρμενίων      CNA   Πραξικόπημα εναντίον του κατήγγειλε ο Νετανιάχου, δεν παραιτείται λέει     CNA   

Ο Ιρλανδός Πρόεδρος επισκέφθηκε το αρχηγείο της ΟΥΝΦΙΚΥΠ
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 14/10/2019 19:48


O Πρόεδρος της Ιρλανδίας Μάικλ Χίγκινς στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Κύπρο, επισκέφθηκε το αρχηγείο της Ειρηνευτικής Δύναμης Κύπρου (UNFICYP).

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ιρλανδικής Πρεσβείας στην Κύπρο, κατά την επίσκεψή του, ο κ. Χίγκινς υπέγραψε το βιβλίο επισκεπτών και συναντήθηκε με τη Διοικήτρια της UNFICYP, Υποστράτηγο Σέριλ Πιρς.
 
(ΚΥΠΕ/ΓΣΑ/ΓΒΑ)
 

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:19/11/2019
Όγκος:196.100,59
CSE:66.800  -1.170%
FTSE/CySE:40.140  -1.180%
Λευκωσία25°C
Λάρνακα23°C