Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ο Πρόεδρος ζήτησε από Γενικό Εισαγγελέα διορισμό Ερευνητικής Επιτροπής για Συνεργατισμό     CNA   Εάν επιτευχθεί συμφωνία στα έξι σημεία Γκουτέρες, τότε δεν ανατρέπεται το ενδεχόμενο λύσης, είπε ο ΥΠΕΞ     CNA   Τον ρόλο του ΣΑ των ΗΕ στην αντιμετώπιση διεθνών και περιφερειακών ζητημάτων θα συζητήσουν Γκουτέρες - Λαβρόφ     CNA   Υπάρχει πιθανότητα δεύτερου γύρου, δηλώνει στο ΚΥΠΕ ο Ν. Μούδουρος αναλύοντας το σκηνικό στην Τουρκία     CNA   Περιμένουμε από το Eurogroup μια απόφαση ρύθμισης του ελληνικού χρέους, είπε ο Αλ. Τσίπρας     CNA   Μουντιάλ 2018: Με οδηγό τον Ρονάλντο πρώτη νίκη για Πορτογαλλία, 1-0 επί του Μαρόκου

Άμεση φυλάκιση για 3 μήνες επέβαλε το Ανώτατο για το θάνατο του σκύλου «Max», ανατρέποντας την πρωτόδικη απόφαση
ΚΥΠΕ - Γιώργος Μιχαήλ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 13/03/2018 14:52


Την άμεση φυλάκιση του 72χρονου Γιώργου Κωνσταντίνου για το θάνατο του σκύλου ΜΑΧ για περίοδο 3 μηνών, διέταξε το Ανώτατο Δικαστήριο, επιβάλλοντας ουσιαστικά αυστηρότερη ποινή από αυτή που του είχε επιβληθεί από το Πρωτόδικο Δικαστήριο.
  
 Ο 73χρονος είχε κριθεί ένοχος στα αδικήματα της έκθεσης ζώου σε πόνο, ταλαιπωρία και τραυματισμό και της θανάτωσης του για ανεπίτρεπτο σκοπό και  του είπε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 45 ημερών με αναστολή για περίοδο τριών χρόνων.
Το Ανώτατο Δικαστήριο στην απόφαση του σημειώνει ότι «μια ακόμα ψυχρή και ανάλγητη ανθρώπινη πράξη εναντίον ζώου, σκύλου ράτσας German Shepherd, τραυματισμός του με μαχαίρι μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη του και της ανιψιάς του, η οποία έγινε μάρτυρας του συμβάντος από το παράθυρο του δωματίου της, απασχόλησε το Δικαστήριο».

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:20/06/2018
Όγκος:221.100,29
CSE:68,430  0,470%
FTSE/CySE:40,870  0,490%
Λευκωσία33°C
Λάρνακα30°C