Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Την Τρίτη θα βρίσκεται στην Αθήνα η Τζέιν Χολ Λουτ     CNA   -Δήλωση εξέδωσε η Βρετανική Ύπατη Αρμοστεία για την κατάσταση στα Στροβίλια, επικρατεί ηρεμία λέει η ΟΥΝΦΙΚΥΠ     CNA   --Υπ. Δικαιοσύνης στο ΚΥΠΕ: Στοίχημα για το Υπουργείο η μεταρρύθμιση του δικαστικού συστήματος     CNA   -Στην τελική ευθεία για το Καρναβάλι, ο Δήμος της Λεμεσού     CNA   --

Με Ιρλανδία, Πορτογαλία, εμβάθυνση και προϋπολογισμό οι συνεδριάσεις του eurogroup και του ecofin
ΚΥΠΕ - Αθανάσιος Αθανασίου - Βέλγιο/Βρυξέλλες 11/02/2019 13:42


Με τα πορίσματα της επιτήρησης για Ιρλανδία και Πορτογαλία, αλλά και την εμβάθυνση της ευρωζώνης και τον προϋπολογισμό, ξεκινά σήμερα στις Βρυξέλλες, τις εργασίες του το eurogroup, στο οποίο την Κομισιόν θα εκπροσωπήσουν ο Αντιπρόεδρος Ντομπρόβσκις και οι Επίτροποι Έττινγκερ και Μοκσοβισί.
 
Αναλυτικά, το eurogroup θα συζητήσει τα κύρια πορίσματα των αποστολών επιτήρησης μετά το πρόγραμμα της Koμισιόν στην Ιρλανδία και την Πορτογαλία. Θα συζητήσει τις οικονομικές προοπτικές για τη ζώνη του ευρώ με βάση τις χειμερινές, ενδιάμεσες οικονομικές προβλέψεις της Κομισιόν και οι Υπουργοί θα προβούν επίσης σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την υποψηφιότητα για την επερχόμενη κενή θέση στο Εκτελεστικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:21/02/2019
Όγκος:205.816,93
CSE:60,490  -0,360%
FTSE/CySE:36,220  -0,390%
Λευκωσία19°C
Λάρνακα18°C