Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Την αλληλεγγύη του για τις δραστηριότητες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ, εξέφρασε ο Μακρόν στον Κ. Μητσοτάκη     CNA   Ξεκάθαρη η τοποθέτηση των ΗΠΑ για το ιρανικό τάνκερ, λέει στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της πρεσβείας     CNA   Την Κυριακή στην παρουσία του Προέδρου η κηδεία του Νίκου Μούγιαρη στην Αθηένου     CNA   Με αίτηση στον Έπαρχο η βοήθεια στους ιδιοκτήτες σπιτιών στις «Λίμνες» στο Πισσούρι     CNA   Μοσχεύματα από την Κύπρο δίνουν ελπίδα ζωής σε ασθενείς στο Ισραήλ     CNA   

Κλοπή χρηματοκιβωτίου με 100 χιλιάδες ευρώ, στη Λεμεσό
ΚΥΠΕ - Σταύρος Κονιώτης - Κύπρος/ΛΕΜΕΣΟΣ 30/10/2017 16:13


Ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρηματικό ποσό 100 χιλιάδων ευρώ, απέσπασαν διαρρήκτες, από την αποθήκη εταιρείας, στην Παραμύθα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διάρρηξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, με τους δράστες να εισέρχονται στην αποθήκη, προφανώς με τη χρήση σκάλα, παραβιάζοντας το εξωτερικό αλουμινένιο παράθυρο, που βρίσκεται στο πατάρι.
 
Στη συνέχεια, παραβίασαν δυο εσωτερικές αλουμινένιες πόρτες και εισήλθαν στο δωμάτιο όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο μετακίνησαν με τη χρήση χειροκίνητου ανυψωτήρα της αποθήκης.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:22/08/2019
Όγκος:185.422.16
CSE:70.390  0.770%
FTSE/CySE:42.280  0.810%
Λευκωσία36°C
Λάρνακα35°C