Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Στήριξη Βερολίνου για ουσιαστικές προσπάθειες για λύση του Κυπριακού και ΜΟΕ, επαφές Σπέχαρ στο γερμανικό ΥΠΕΞ     CNA   Συνεχίζονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και στη Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο, στην Κύπρο και οι Ισραηλινοί     CNA   Αποφάσεις για την ενεργειακή πολιτική και τις καμπίνες των φορτηγών υιοθέτησε το Συμβούλιο     CNA   Κυκλοφόρησαν μαζί δύο διμηνιαίες εκθέσεις του Προέδρου Τραμπ για την Κύπρο     CNA   ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ διεκδικούν σήμερα το τρόπαιο του Κυπέλλου Κύπρου στο ποδόσφαιρο

Υπόθεση κλοπής από φακέλους που αποστέλλονταν μέσω εταιρείας αποστολής δεμάτων, διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λάρνακα 08/03/2018 07:14


 Υπόθεση κλοπής από φακέλους που αποστέλλονταν μέσω εταιρείας αποστολής δεμάτων, διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.
Την υπόθεση κατήγγειλε χθες, ο Διευθυντής εταιρείας μεταφοράς δεμάτων στη Λάρνακα. Συγκεκριμένα,  κατήγγειλε ότι το τελευταίο διάστημα, είχαν κλαπεί χρήματα από αποστολές που γίνονταν μέσω της εταιρείας του.
Εγέρθηκαν υποψίες εναντίον συγκεκριμένου ατόμου 28 ετών από χωριό της επαρχίας Λάρνακας. Εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και στη συνέχεια, Άνδρες του ΤΑΕ μετέβησαν στο σπίτι του 28χρονου και τον συνέλαβαν.
Σε κατάθεση του στην Αστυνομία, ο ύποπτος φέρεται να παραδέχεται τη διάπραξη των αδικημάτων σε δέκα περιπτώσεις, αποκομίζοντας συνολικό ποσό 2.150 ευρώ.
Ο ύποπτος αναμένεται να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο για έκδοση εντάλματος κράτησης.

(ΚΥΠΕ/ΑΖΟ/ΓΧΡ)
 

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:21/05/2019
Όγκος:354.485,30
CSE:69,240  0,740%
FTSE/CySE:41,660  0,770%
Λευκωσία34°C
Λάρνακα32°C