Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Η ανυπομονησία όλων για εγγραφή σε Προσωπικούς Ιατρούς έφερε τεχνικά προβλήματα, είπε ο Υπ. Υγείας      CNA   Ο Προεδρεύων της Βουλής υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων στo Προξενείο της Σρι Λάνκα     CNA   Λόγω βλάβης σε αγωγό διακόπηκε η παροχή νερού σε περιοχές της Επ. Λευκωσίας      CNA   Ξανάρχισαν οι έρευνες στο φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερού

Καμία βελτίωση στο Συριακό ενόσω το καθεστώς δεν συμμορφώνεται με αποφάσεις ΗΕ, λέει ο Επίτροπος Χαν
ΚΥΠΕ - της απεσταλμένης μας Μαρίας Κονιώτου - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 12/02/2019 18:33


Δεν πρόκειται να βελτιωθούν τα πράγματα στη Συρία ενόσω το καθεστώς  δεν συμμορφώνεται με τις αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών και δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Γιοχάνες Χαν, μιλώντας σήμερα ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, εκ μέρους της Ύπατης Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, Φεντερίκα Μογκερίνι, για την κατάσταση στη Συρία.

Αναφερόμενος στο θέμα των Σύρων προσφύγων, ο κ. Χαν είπε πως πρέπει να υπάρξουν οι σωστές και απαραίτητες προϋποθέσεις για επαναπατρισμό τους, και πως δεν μπορούμε να τους ζητούμε να επιστρέψουν υπό τις παρούσες συνθήκες.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:04/23/2019
Όγκος:125.913,01
CSE:70,240  -0,470%
FTSE/CySE:42,210  -0,540%
Λευκωσία23°C
Λάρνακα22°C