Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

Ο Τζόνσον υπερασπίζεται τον σύμβουλό του που κατηγορείται για παραβίαση της καραντίνας
ΚΥΠΕ/Αθανάσιος Γκαβός - Βρετανία/Λονδίνο 23/05/2020 13:50


Η Ντάουνινγκ Στριτ υπερασπίστηκε με επίσημη δήλωση τη μετάβαση του επικεφαλής των πολιτικών συμβούλων του Πρωθυπουργού Τζόνσον, Ντόμινικ Κάμινγκς στο σπίτι των γονιών του 250 μίλια μακριά από το Λονδίνο εν μέσω απαγόρευσης μετακινήσεων και ενώ η σύζυγός του είχε συμπτώματα του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη των εφημερίδων Daily Mirror και Guardian, ο κ. Κάμινγκς έσπασε την απαγόρευση κυκλοφορίας οδηγώντας έως το σπίτι των γονέων του στο Ντάραμ, όπου και πιστεύεται ότι πέρασε τουλάχιστον δέκα ημέρες έχοντας και ο ίδιος, πέρα από τη σύζυγό του, αρκετά έντονα συμπτώματα του κορωνοϊού.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C