Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ξεκινούν το σαββατοκύριακο οι δειγματοληψίες σε άτομα από δημόσιο και ιδιωτικό τομέα που εργάζονται βάσει διατάγματος     CNA   Στα €540 εκατ. το έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου τον Φεβρουάριο     CNA    Κοντά στην αρχή υποχώρησης της πανδημίας η Ισπανία είπε ο Σάντσεθ, προβληματισμός διεθνώς για άρση μέτρων     CNA   Ρωσία - Σ. Αραβία συζητούν μείωση παραγωγής πετρελαίου, απροθυμία από ΗΠΑ (530)     CNA   Μείωση 36% στις πωλήσεις μηχανοκινήτων οχημάτων τον Μάρτιο λόγω COVID19     CNA   

Υποχωρούν εκ νέου οι αμερικανικές μετοχές λόγω ανησυχιών για εμφάνιση του κορωνοϊού στη Νέα Υόρκη
ΚΥΠΕ - Reuters - ΗΠΑ/ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 26/02/2020 22:49


Υποχωρούν την Τετάρτη οι αμερικανικές μετοχές λόγω της νευρικότητας των επενδυτών σε σχέση με την προοπτική εμφάνισης περιστατικών κορωνοϊού στη Νέα Υόρκη, αφού αξιωματούχοι δήλωσαν ότι παρακολουθούνται 83 άτομα που επισκέφθηκαν την Κίνα.

Σύμφωνα με το Reuters, ενώ αξιωματούχοι της υγείας στην κομητεία Nassau της Νέας Υόρκης δήλωσαν ότι παρακολουθούν άτομα που ενδεχομένως έχουν έρθει σε επαφή με τον κορωνοϊό, οι επιθετικές πωλήσεις μετοχών φαίνεται να περιορίζονται αφού ο κυβερνήτης Andrew Cuomo δήλωσε ότι το κράτος δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει κάποια περιστατικά.

"Χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες πριν από την περαιτέρω διόρθωση των αγορών" ή να λάβουμε διαβεβαιώσεις πως δεν θα αυξηθούν περαιτέρω τα περιστατικά, δήλωσε ο Jason Draho, επικεφαλής του τμήματος αμερικανικών περιουσιακών στοιχείων στην UBS Global Wealth Management, στη Νέα Υόρκη.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:09/04/2020
Όγκος:90.989,35
CSE:48.570  0.540%
FTSE/CySE:28.910  0.590%
Λευκωσία19°C
Λάρνακα21°C