Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Η ανυπομονησία όλων για εγγραφή σε Προσωπικούς Ιατρούς έφερε τεχνικά προβλήματα, είπε ο Υπ. Υγείας      CNA   Ο Προεδρεύων της Βουλής υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων στo Προξενείο της Σρι Λάνκα     CNA   Λόγω βλάβης σε αγωγό διακόπηκε η παροχή νερού σε περιοχές της Επ. Λευκωσίας      CNA   Ξανάρχισαν οι έρευνες στο φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερού

ΜΠΕΡΛΙΝΑΛΕ 2019: Τζιχαντισμός, ξενοφοβία και μαφία
ΚΥΠΕ - Νίνος Φένεκ Μικελίδης - Γερμανία/ΒΕΡΟΛΙΝΟ 12/02/2019 18:56Το γκλάμουρ, που αυτές τις μέρες είχε λείψει από το φεστιβάλ, επέστρεψε θριαμβευτικά χθες το βράδυ στην Μπερλινάλε, με την παρουσία του Βρετανού ηθοποιού, πρωταγωνιστή της υποψήφιας για 8 Όσκαρ ταινίας “Vice” του Άνταμ ΜακΚέι (ταινία που στην Ελλάδα έχει ήδη κυκλοφορήσει εδώ και σχεδόν δυο μήνες), που προβλήθηκε εκτός συναγωνισμού στην 69η Μπερλινάλε.

Πρόκειται για μια βιογραφική ταινία γύρω από τον Ντικ Τσέινι, Αντιπρόεδρο της αμερικανικής κυβέρνησης, που διεύθυνε παρασκηνιακά τις υποθέσεις του Λευκού Οίκου στη διάρκεια της προεδρίας του Τζορτζ Μπους. Όπως είχα αναφέρει και στο ξεκίνημα του φεστιβάλ, η αμερικανική παρουσία στη Μπερλινάλε είναι φέτος πολύ περιορισμένη – καμιά ταινία στο διαγωνιστικό τμήμα, με μόνο δυο να προβάλλονται εκτός συναγωνισμού.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:04/23/2019
Όγκος:125.913,01
CSE:70,240  -0,470%
FTSE/CySE:42,210  -0,540%
Λευκωσία23°C
Λάρνακα22°C