Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Πέντε νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα από 1,504 διαγνώσεις, τα τρία αφορούν επαναπατρισθέντες     CNA   Ιστορική η μέρα υλοποίησης της β΄ φάσης του ΓεΣΥ, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, το Σινικό Τείχος μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα Υγείας από σήμερα έχει πέσει, λέει ο Υπουργός     CNA   Επίσκεψη Προέδρου και Υπουργών το συντομότερο στο Ισραήλ, συμφώνησαν Αναστασιάδης-Νετανιάχου     CNA   ΥΠΟΙΚ: Εντός των ημερών αίτημα στη Βουλή για πρόσθετες πιστώσεις €220 εκατομμυρίων     CNA   Διαδηλώσεις σε όλη την υφήλιο για το θάνατο του Τζορτζ Φλόϊντ, καζάνι που βράζει η Αμερική     CNA   Στην πρώτη συνάντηση της Ad hoc Επιτροπής για αποσυμφόρηση των Φυλακών συμμετείχε ο Υπ. Δικαιοσύνης     CNA   12.300 έλεγχοι ως τώρα σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, τεχνικές σχολές και ιδιωτικά σχολεία     CNA   Σε θετικό πνεύμα η έναρξη της συζήτησης στην Επ. Εσωτερικών των νομοσχεδίων για μεταρρύθμιση ΤΑ     CNA   

Ζημιές ύψους 6 δις δολάρια για την Ιαπωνία λόγω της αναβολής των Ολυμπιακών για ένα χρόνο
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 30/03/2020 12:02


Ζημιές ύψους 6 δις δολαρίων θα επιφέρει στην Ιαπωνία η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων κατά ένα χρόνο λόγω της Πανδημίας του κορωνοϊού.
 
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, σύμφωνα με τον καθηγητή οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Κανσάι, Κατσουχίρο Μιγιαμότο, ο οποίος μελετά τον οικονομικό αντίκτυπο των Ολυμπιακών Αγώνων, ο αντίκτυπος θα είναι εμφανής, εκτός από την Κυβέρνηση της χώρας, σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στην τουριστική βιομηχανία.
 
Για την Ιαπωνία, η αναβολή ενός έτους θα κοστίσει πιθανώς 641 δισεκατομμύρια γιέν  ή  6 δισεκατομμύρια δολάρια ή 5,47 δις ευρώ.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:01/06/2020
Όγκος:231.379.61
CSE:48.010  0.270%
FTSE/CySE:28.520  0.250%
Λευκωσία31°C
Λάρνακα26°C