Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Υπό κράτηση 32χρονος για κλοπή εκκλησιαστικών εισφορών     CNA   Μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα απέτρεψαν οι αρχές στη Γερμανία     CNA   Το `χαλιφάτο` του Ισλαμικού Κράτους εξουδετερώθηκε πλήρως, δηλώνουν οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις     CNA   Για την Ουάσινγκτον όπου θα έχει επαφές, αναχωρεί ο ΥΠΕΞ     CNA   Η Ολομέλεια της Βουλής συζητά στις 4 Απριλίου το πόρισμα της ερευνητικής για τον Συνεργατισμό      CNA   Ο Πρόεδρος της Βουλής εξήρε τις σχέσεις Κύπρου-Ινδίας σε χαιρετισμό του στο «Φεστιβάλ των Χρωμάτων»     CNA   Πέραν των 10 χιλιάδων ατόμων στην πρώτη μέρα του 13ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ     CNA   

Νέα ανθρωπιστική βοήθεια 24 εκ. ευρώ για τους Ροχίνγια ανακοίνωσε ο Στυλιανίδης
ΚΥΠΕ - Αθανάσιος Αθανασίου - Βέλγιο/Βρυξέλλες 15/02/2019 14:23


Ανθρωπιστική βοήθεια 24 εκατομμυρίων ευρώ για τους πλέον ευάλωτους πρόσφυγες Ροχίνγια και τις κοινότητες υποδοχής που ζουν στην περιφέρεια Cox`s Bazar στο Μπαγκλαντές ανακοίνωσε σήμερα ο Επίτροπος Χρήστος Στυλιανίδης. Μέρος της χρηματοδότησης θα καλύψει επίσης τις πρωτοβουλίες ετοιμότητας για καταστροφές στη χώρα.

Αναλυτικά, από τη χρηματοδότηση που ανακοινώθηκε σήμερα, 19 εκατ. Ευρώ θα απευθύνονται στους Ροχίνγια και στις κοινότητες υποδοχής για την παροχή προστασίας, επείγουσας υγειονομικής περίθαλψης, διατροφής, ύδρευσης και αποχέτευσης, εκπαίδευσης και επισιτιστικής ασφάλειας. Περαιτέρω 5 εκατομμύρια ευρώ θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της ετοιμότητας των κοινοτήτων από τους κινδύνους και για την ενίσχυση των ικανοτήτων των τοπικών αρχών για την προετοιμασία και τη διαχείριση φυσικών καταστροφών.

Η σημερινή ανακοίνωση ανεβάζει τη συνολική βοήθεια

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:22/03/2019
Όγκος:482.816,74
CSE:64,810  -0,520%
FTSE/CySE:38,840  -0,540%
Λευκωσία24°C
Λάρνακα21°C