Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Στην εντατική 13χρονη έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ     CNA   Σε νέα κρίσιμα σημεία επικεντρώνονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό     CNA   Η ΚΔ αντιδρά με δέουσες ενέργειες στην απόπειρα Τουρκίας να παραπλανήσει διεθνή κοινότητα, λέει ο Εκπρόσωπος     CNA   Πρόωρες εκλογές στην Αυστρία     CNA   Να αντισταθούν απέναντι στον ακροδεξιό λαϊκισμό καλεί τους Ευρωπαίους πολίτες η Μέρκελ     CNA   Η Ολλανδία νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, 15η η Κύπρος     CNA   

Νέα ανθρωπιστική βοήθεια 24 εκ. ευρώ για τους Ροχίνγια ανακοίνωσε ο Στυλιανίδης
ΚΥΠΕ - Αθανάσιος Αθανασίου - Βέλγιο/Βρυξέλλες 15/02/2019 14:23


Ανθρωπιστική βοήθεια 24 εκατομμυρίων ευρώ για τους πλέον ευάλωτους πρόσφυγες Ροχίνγια και τις κοινότητες υποδοχής που ζουν στην περιφέρεια Cox`s Bazar στο Μπαγκλαντές ανακοίνωσε σήμερα ο Επίτροπος Χρήστος Στυλιανίδης. Μέρος της χρηματοδότησης θα καλύψει επίσης τις πρωτοβουλίες ετοιμότητας για καταστροφές στη χώρα.

Αναλυτικά, από τη χρηματοδότηση που ανακοινώθηκε σήμερα, 19 εκατ. Ευρώ θα απευθύνονται στους Ροχίνγια και στις κοινότητες υποδοχής για την παροχή προστασίας, επείγουσας υγειονομικής περίθαλψης, διατροφής, ύδρευσης και αποχέτευσης, εκπαίδευσης και επισιτιστικής ασφάλειας. Περαιτέρω 5 εκατομμύρια ευρώ θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της ετοιμότητας των κοινοτήτων από τους κινδύνους και για την ενίσχυση των ικανοτήτων των τοπικών αρχών για την προετοιμασία και τη διαχείριση φυσικών καταστροφών.

Η σημερινή ανακοίνωση ανεβάζει τη συνολική βοήθεια

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:16/05/2019
Όγκος:154.220,05
CSE:68,980  -0,760%
FTSE/CySE:41,450  -0,790%
Λευκωσία39°C
Λάρνακα29°C