Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Σε καλό δρόμο οι έρευνες για ασφάλεια προσωπικών δεδομένων λέει η Κυβέρνηση μετά τη συνάντηση Προέδρου-ΓΓ ΑΚΕΛ     CNA   Απαίτηση του ΑΚΕΛ είναι το ζήτημα να διερευνηθεί μέχρι τέλους, λέει ο Αντρος Κυπριανού     CNA   Επαφές ΥΠΕΞ Παλαιστίνης στη Λευκωσία     CNA   Ο Πρόεδρος βλέπει τη συνάντηση στο Βερολίνο ως μια ευκαιρία, λέει ο Εκπρόσωπος     CNA   ΝΥ: Aπό την αξιολόγηση των στοιχείων, δεν προκύπτει κανένας λόγος, ο οποίος θα μπορούσε να στοιχειοθετήσει κώλυμα για την Αστυνομία να συνεχίσει τις έρευνες για το βαν     CNA   Στήριξη στον ΓΓ του ΟΗΕ από το Σ.Α. ενόψει της άτυπης τριμερούς του Βερολίνου     CNA   Νέο `φρένο` της Γερουσίας των ΗΠΑ σε απόφαση για τη γενοκτονία των Αρμενίων      CNA   Πραξικόπημα εναντίον του κατήγγειλε ο Νετανιάχου, δεν παραιτείται λέει     CNA   

'Εκθεση του Αντι Γουόρχολ για τις θρησκευτικές του αναζητήσεις
ΚΥΠΕ - ΑΠΕ - Ελλάδα/Αθήνα 06/11/2019 07:35


Το ότι ο Aντι Γουόρχολ ήταν σε όλη τη ζωή του `oπαδός` της Ελληνόρρυθμης Καθολικής Εκκλησίας (Greek Byzantine Catholic Church) δεν είναι κάτι άγνωστο. Δημιούργησε έργα ζωγραφικής, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια της ζωής του, στα οποία είναι εμφανείς οι θρησκευτικές του αναζητήσεις.

Δεν είχε δοθεί, ωστόσο, ιδιαίτερη προσοχή σε αυτήν την πλευρά του καλλιτέχνη έως σήμερα. Αλλά, το Andy Warhol Museum στο Πίτσμπεργκ της Πενσιλβάνια φιλοξενεί, αυτή την περίοδο, την έκθεση "Andy Warhol: Revelation", καλύπτοντας εν μέρει το κενό.

Η έκθεση ξεκινά με τη διάρκειας 33 λεπτών ταινία "Ηλιοβασίλεμα" του 1969, η οποία αρχικά προοριζόταν να ενταχθεί σε πρότζεκτ των Dominique και John de enil για το Περίπτερο του Βατικανού στην Παγκόσμια Εκθεση του 1968 στο Σαν Αντόνιο του Τέξας (το πρότζεκτ δεν ολοκληρώθηκε).

Πολλά από τα εκθέματα επιδεικνύονται για πρώτη φορά

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:19/11/2019
Όγκος:196.100,59
CSE:66.800  -1.170%
FTSE/CySE:40.140  -1.180%
Λευκωσία25°C
Λάρνακα23°C