Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Εξελίξεις σε Α. Μεσόγειο και Μεταναστευτικό στην ατζέντα τηλεδιάσκεψης Υπουργών του σχήματος MED7 την Πέμπτη     CNA   Νομική Υπηρεσία: Αποσύρθηκε αγωγή σε αμερικανικό δικαστήριο κατά της Κύπρου     CNA   Υπ. Υγείας: `Όλα βαίνουν καλώς` και στη β` φάση του ΓεΣΥ     CNA   Από τις 13/6 επαναλειτουργούν σχολές χορού και γυμναστήρια     CNA   Αυξήθηκαν κατά 11.997 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάιο, σε ετήσια βάση     CNA   

Η γερμανική Lufthansa τερμάτισε τη λειτουργία της θυγατρικής της Germanwings
ΚΥΠΕ - Παντελής Βαλασόπουλος - Γερμανία/ΒΕΡΟΛΙΝΟ 07/04/2020 19:25


Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa ανήγγειλε σήμερα τον τερματισμό της λειτουργίας της χαμηλού κόστους θυγατρικής της, Germanwings, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και των οικονομικών του επιπτώσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Προεδρείου της Lufthansa, «αυτό διότι δεν αναμένεται σύντομη επιστροφή της διεθνούς βιομηχανίας των αερομεταφορών στο επίπεδο της εποχής πριν την κρίση της πανδημίας. Εκτιμούμε πως θα διαρκέσει μήνες μέχρι να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα στα ταξίδια, αλλά και χρόνια ωσότου η ζήτηση για αεροπορικά ταξίδια να επανέλθει στο επίπεδο που ήταν πριν την κρίση του κορωνοϊού».

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:03/06/2020
Όγκος:28.713,91
CSE:48.070  0.480%
FTSE/CySE:28.520  0.390%
Λευκωσία30°C
Λάρνακα26°C