Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Πέντε νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα από 1,504 διαγνώσεις, τα τρία αφορούν επαναπατρισθέντες     CNA   Ιστορική η μέρα υλοποίησης της β΄ φάσης του ΓεΣΥ, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, το Σινικό Τείχος μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα Υγείας από σήμερα έχει πέσει, λέει ο Υπουργός     CNA   Επίσκεψη Προέδρου και Υπουργών το συντομότερο στο Ισραήλ, συμφώνησαν Αναστασιάδης-Νετανιάχου     CNA   ΥΠΟΙΚ: Εντός των ημερών αίτημα στη Βουλή για πρόσθετες πιστώσεις €220 εκατομμυρίων     CNA   Διαδηλώσεις σε όλη την υφήλιο για το θάνατο του Τζορτζ Φλόϊντ, καζάνι που βράζει η Αμερική     CNA   Στην πρώτη συνάντηση της Ad hoc Επιτροπής για αποσυμφόρηση των Φυλακών συμμετείχε ο Υπ. Δικαιοσύνης     CNA   12.300 έλεγχοι ως τώρα σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, τεχνικές σχολές και ιδιωτικά σχολεία     CNA   Σε θετικό πνεύμα η έναρξη της συζήτησης στην Επ. Εσωτερικών των νομοσχεδίων για μεταρρύθμιση ΤΑ     CNA   

Αναβάλλεται το ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών Pascal Football Cup
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 06/04/2020 15:09


Το ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών Pascal Football Cup που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 21-23 Απριλίου, αναβάλλεται λόγω της Πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου των διοργανωτών, η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους προπονητές που δήλωσαν συμμετοχή στο 2ο Pascal Football Cup by Cablenet.
 
Ήδη έχουν ξεκινήσει οι προσπάθειες για εξεύρεση ημερομηνίας μέσα στο 2020, στην οποία να μπορεί να διεξαχθεί το τουρνουά, όταν ξεπεραστεί το μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει την κοινωνία.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:01/06/2020
Όγκος:231.379.61
CSE:48.010  0.270%
FTSE/CySE:28.520  0.250%
Λευκωσία31°C
Λάρνακα26°C