Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Διάγγελμα Προέδρου αύριο Τετάρτη για μέτρα στήριξης εργαζομένων και οικονομίας     CNA   Διενεργήθηκαν 8.000 δειγματοληπτικοί έλεγχοι για κορωνοϊό σε σχολεία, λέει το Υπουργείο Παιδείας     CNA   Υπουργός Εργασίας: Ποσό €219 εκ. έλαβαν πέραν των 180.000 εργαζομένων στην α΄ και β΄ φάση στήριξης     CNA   Έξαρση των πυρκαγιών το τελευταίο 15νθήμερο με τον αριθμό να ανέρχεται περίπου στις 476, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Α. Κεττής      CNA   Ανησυχία για τη χαλάρωση του κόσμου στα μέτρα προστασίας, εκφράζει ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Μελετά αγωγή κατά Κύπρου ο Ζαχαρίας Κουλίας μετά τη δικαίωση από ΕΔΑΔ

Σταθερή η εταιρική σχέση Κύπρου – Ιρλανδίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 14/10/2019 21:42


H ανταλλαγή επισκέψεων στο ανώτατο επίπεδο αντανακλά τα θεμέλια πάνω στα οποία βασίζονται οι εξαίρετες σχέσεις Κύπρου - Ιρλανδίας, που αφορούν το κοινό όραμα για ειρήνη και δημοκρατία και στους ιστορικούς δεσμούς φιλίας, τόσο σε επίπεδο κυβέρνησης όσο και λαών, ανέφερε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στο χαιρετισμό του στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του Προέδρου της Ιρλανδίας Μάικλ Χίγκινς.
 
«Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος που βλέπω τη σχέση μεταξύ Κύπρου και Ιρλανδίας να αναπτύσσεται σε μια σταθερή εταιρική σχέση», είπε.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της προεδρίας, αναφερόμενος στο Κυπριακό, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξέφρασε την ακλόνητη αφοσίωση και προσήλωση για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων το συντομότερο δυνατόν, με στόχο την επίτευξη μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης σύμφωνης με το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:26/05/2020
Όγκος:133.753,13
CSE:47.070  -0.380%
FTSE/CySE:27.910  -0.430%
Λευκωσία30°C
Λάρνακα25°C