Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Η ύβρις είναι η επιλογή εκείνου που δεν μπορεί να αποδεχθεί την Ιστορία του, λέει το ελληνικό ΥΠΕΞ για την Τουρκία      CNA   Στις Βρυξέλλες για το Συμβ. Εξωτερικών Υποθέσεων ο ΥΠΕΞ, θα συναντήσει και τον Μπορέλ     CNA   Ημερίδα για αναβάθμιση της επιμόρφωσης των αξιωματικών της ΕΦ στις διαβαθμισμένες πληροφορίες     CNA   Μικτές δημοσκοπήσεις στη Βρετανία: Από διαφορά μόνο 6% έως αυτοδυναμία Τζόνσον     CNA   Σφαγή στη Βαγδάτη: 24 νεκροί, εκ των οποίων 4 αστυνομικοί      CNA   Δεκάδες νεκροί σε πυρκαγιά σε εργοστάσιο στο Νέο Δελχί     CNA   Αστυνομικός έλεγχος σε νυκτερινό κέντρο στη Λευκωσία μετά την παρουσία ατόμου που σχετίζεται με θύμα απόπειρας φόνου     CNA   Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο ΓΝ Λάρνακας άνδρας που έπεσε από ύψος τριών μέτρων      CNA   Ομόνοια-Δόξα και Απόλλων - ΑΕΚ για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα     CNA   

Πετρίδης: Ευτυχής που αναλαμβάνω το ΥΠΟΙΚ σε πολύ διαφορετικές συνθήκες απ’ ό,τι ο Χ. Γεωργιάδης
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 03/12/2019 16:58


Ο Κωσταντίνος Πετρίδης ανέλαβε την Τρίτη τα ινία του Υπουργείου Οικονομικών, εκθειάζοντας τη συνετή οικονομική πολιτική που ακολούθησε ο προκάτοχός του Χάρης Γεωργιάδης, κατά τα χρόνια της κρίσης.

Ο κ. Πετρίδης αναφέρθηκε στην αγωνία που έζησε τόσο ο ίδιος ως Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, όσο και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αλλά και ολόκληρος ο λαός.

Αναφερόμενος στην τραγική, όπως την χαρακτήρισε, περίοδο της κρίσης, είπε ότι τίποτα απ’ ό,τι έγινε εκείνη την περίοδο δεν ήταν δεδομένο, όπως δεν ήταν δεδομένο σε πολλές χώρες οι οποίες δεν ακολούθησαν την πετυχημένη πορεία οικονομικής ανάκαμψης που ακολούθησε η Κύπρος.

«Άρα είμαι πολύ ευτυχής που είναι πολύ διαφορετικές οι συνθήκες στις οποίες αναλαμβάνω εγώ ως Υπουργός Οικονομικών, σε σχέση με αυτές που ανέλαβες εσύ», είπε απευθυνόμενος προς τον Χάρη Γεωργιάδη.

Ό

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:06/12/2019
Όγκος:171.003,81
CSE:65.550  0.690%
FTSE/CySE:39.410  0.770%
Λευκωσία211°C
Λάρνακα21°C