Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Δεν θα αφήσουμε αναπάντητες τις προκλήσεις της Τουρκίας, δήλωσε ο Πρόεδρος στην αντικατοχική εκδήλωση Δ. Αμμοχώστου     CNA   Κινητοποιούμαστε εντός και εκτός Κύπρου για αποτροπή νέων τετελεσμένων, λέει ο Δήμαρχος Αμμοχώστου     CNA   Πρόσκληση Υπ. Οικονομικών για εκδήλωση ενδιαφέροντος με σκοπό την αγορά κτιρίων για Υπουργεία και κρατικές υπηρεσίες     CNA   Τουλάχιστον 40 τραυματίες σε συγκρούσεις Παλαιστινίων με τον στρατό του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη     CNA   Τρεις αγώνες την Κυριακή για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, νικηφόρα ξεκίνησαν ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας     CNA   

Οριακή ανάπτυξη στη Σιγκαπούρη που επηρεάζεται αρνητικά από τις εμπορικές εντάσεις
ΚΥΠΕ - ΑΠΕ - Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων - Σιγκαπούρη/ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 12/07/2019 09:45


Οριακό ρυθμό ανάπτυξης 0,1% παρουσίασε σε ετήσια βάση το δεύτερο τρίμηνο του έτους η Σιγκαπούρη με αναλυτές να εκτιμούν ότι η οικονομία του μικρού ασιατικού κράτους, που βασίζεται στις εξαγωγές, επηρεάστηκε από τις εμπορικές εντάσεις μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας.
 
Ειδικότερα, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε το Υπουργείο Εμπορίου της χώρας, το ΑΕΠ της Σιγκαπούρης παρουσίασε ρυθμό ανάπτυξης 0,1% το δεύτερο τρίμηνο του έτους, ποσοστό πολύ μικρότερο από την αναθεώρηση αύξησης του ΑΕΠ κατά 1,1% στο πρώτο τρίμηνο.
 
Ωστόσο, επί τη βάσει της αναπροσαρμοσμένης πρόβλεψης ανά τρίμηνο, η οικονομία της Σιγκαπούρης συρρικνώθηκε κατά 3,4% στο δεύτερο τρίμηνο, μετά την καταγραφή ανάπτυξης σε ποσοστό 3,8% στο προηγούμενο τρίμηνο.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:13/09/2019
Όγκος:291.152,41
CSE:67.460  0.040%
FTSE/CySE:40.610  0.050%
Λευκωσία36°C
Λάρνακα32°C