Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Πέντε νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα από 1,504 διαγνώσεις, τα τρία αφορούν επαναπατρισθέντες     CNA   Ιστορική η μέρα υλοποίησης της β΄ φάσης του ΓεΣΥ, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, το Σινικό Τείχος μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα Υγείας από σήμερα έχει πέσει, λέει ο Υπουργός     CNA   Επίσκεψη Προέδρου και Υπουργών το συντομότερο στο Ισραήλ, συμφώνησαν Αναστασιάδης-Νετανιάχου     CNA   ΥΠΟΙΚ: Εντός των ημερών αίτημα στη Βουλή για πρόσθετες πιστώσεις €220 εκατομμυρίων     CNA   Διαδηλώσεις σε όλη την υφήλιο για το θάνατο του Τζορτζ Φλόϊντ, καζάνι που βράζει η Αμερική     CNA   Στην πρώτη συνάντηση της Ad hoc Επιτροπής για αποσυμφόρηση των Φυλακών συμμετείχε ο Υπ. Δικαιοσύνης     CNA   12.300 έλεγχοι ως τώρα σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, τεχνικές σχολές και ιδιωτικά σχολεία     CNA   Σε θετικό πνεύμα η έναρξη της συζήτησης στην Επ. Εσωτερικών των νομοσχεδίων για μεταρρύθμιση ΤΑ     CNA   

Οι Σπάϊκ Λι και Πέδρο Αλμοδοβάρ θα επιμεληθούν εκθέσεις στο Μουσείο Κινηματογράφου στο Λος Αντζελες
ΚΥΠΕ - ΑΠΕ - ΕΛΛΑΔΑ/Θεσσαλονίκη 07/04/2020 10:05


Το Μουσείο της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών των ΗΠΑ (Academy useum of Motion Pictures) στο Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι οι Σπάικ Λι, Πέδρο Αλμοδόβαρ και άλλοι σκηνοθέτες θα συνεργαστούν για εκθέσεις, όταν ανοίξει τις πύλες του, ο αφιερωμένος στην έβδομη τέχνη, θεσμός.

Η Χίλντουρ Γκουντναντότιρ, δημιουργός της μουσικής της ταινίας "Joker" και ο Μπεν Μπερτ, βετεράνος του μοντάζ ήχου, ο οποίος έχει εργαστεί στις ταινίες "Star Wars" και "Indiana Jones" επίσης θα βοηθήσουν στην επιμέλεια εκθέσεων.

Ο Μπιλ Κρέιμερ, διευθυντής του Μουσείου Κινηματογράφου ανακοίνωσε λεπτομέρειες για τις νέες συνεργασίες το Σάββατο, σύμφωνα με το Variety.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:01/06/2020
Όγκος:231.379.61
CSE:48.010  0.270%
FTSE/CySE:28.520  0.250%
Λευκωσία31°C
Λάρνακα26°C