Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Δεν θα αφήσουμε αναπάντητες τις προκλήσεις της Τουρκίας, δήλωσε ο Πρόεδρος στην αντικατοχική εκδήλωση Δ. Αμμοχώστου     CNA   Κινητοποιούμαστε εντός και εκτός Κύπρου για αποτροπή νέων τετελεσμένων, λέει ο Δήμαρχος Αμμοχώστου     CNA   Πρόσκληση Υπ. Οικονομικών για εκδήλωση ενδιαφέροντος με σκοπό την αγορά κτιρίων για Υπουργεία και κρατικές υπηρεσίες     CNA   Τουλάχιστον 40 τραυματίες σε συγκρούσεις Παλαιστινίων με τον στρατό του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη     CNA   Τρεις αγώνες την Κυριακή για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, νικηφόρα ξεκίνησαν ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας     CNA   

Οι Πράσινοι αναδεικνύονται σε καθοριστικό παράγοντα της γερμανικής πολιτικής σκηνής, σχολιάζει η Bild
ΚΥΠΕ - Παντελής Βαλασόπουλος - Γερμανία/ΒΕΡΟΛΙΝΟ 12/06/2019 22:14


Η εφημερίδα "Bild" σε δημοσίευμα με τίτλο «H νικηφόρα προέλαση των Πρασίνων στις δημοσκοπήσεις προχωρά. Και αυτό ανοίγει ξαφνικά εντελώς νέες δυνατότητες κυβερνητικών σχημάτων», αναφέρεται στα στα αποτελέσματα  δημοσκόπησης του Ινστιτούτου Ερευνών ΙNSA για λογαριασμό της εφημερίδας.

Mε βάση τα ευρήματα της δημοσκόπησης, το κόμμα των Γερμανών Πρασίνων βελτιώνει για μία ακόμη φορά τα ποσοστά του κατά 1,5 ποσοστιαία μονάδα, βρισκόμενο έτσι για πρώτη φορά στην πρώτη θέση προτίμησης μεταξύ των γερμανικών κομμάτων με 26,5%.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:13/09/2019
Όγκος:291.152,41
CSE:67.460  0.040%
FTSE/CySE:40.610  0.050%
Λευκωσία36°C
Λάρνακα32°C