Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Κηδεύεται ο τέως Πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας     CNA   Πόνεσε και ονειρεύτηκε με τον λαό το πιο σπουδαίο που έπραξε ο Χριστόφιας είπε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ      CNA   `Φεύγεις όπως ήρθες, με τα χέρια καθαρά`, είπε αποχαιρετώντας τον πατέρα του ο Χρίστος Χριστόφιας     CNA   Ζωντανή για πάντα η μνήμη Δ. Χριστόφια στον αγώνα για επανένωση της Κύπρου, λέει ο Τσίπρας      CNA   Ανοικτό και την Τετάρτη στο Προεδρικό το Βιβλίο Συλλυπητηρίων για τον Δημήτρη Χριστόφια     CNA   Την αξιοποίηση της ευνοϊκής συγκυρίας για υιοθέτηση μεταρρυθμίσεων ζητεί η Ελληνική Τράπεζα     CNA   Κίτρινη προειδοποίηση και για Τρίτη, μέγιστη θερμοκρασία στο εσωτερικό στους 41 Κελσίου     CNA   

Οι Πράσινοι αναδεικνύονται σε καθοριστικό παράγοντα της γερμανικής πολιτικής σκηνής, σχολιάζει η Bild
ΚΥΠΕ - Παντελής Βαλασόπουλος - Γερμανία/ΒΕΡΟΛΙΝΟ 12/06/2019 22:14


Η εφημερίδα "Bild" σε δημοσίευμα με τίτλο «H νικηφόρα προέλαση των Πρασίνων στις δημοσκοπήσεις προχωρά. Και αυτό ανοίγει ξαφνικά εντελώς νέες δυνατότητες κυβερνητικών σχημάτων», αναφέρεται στα στα αποτελέσματα  δημοσκόπησης του Ινστιτούτου Ερευνών ΙNSA για λογαριασμό της εφημερίδας.

Mε βάση τα ευρήματα της δημοσκόπησης, το κόμμα των Γερμανών Πρασίνων βελτιώνει για μία ακόμη φορά τα ποσοστά του κατά 1,5 ποσοστιαία μονάδα, βρισκόμενο έτσι για πρώτη φορά στην πρώτη θέση προτίμησης μεταξύ των γερμανικών κομμάτων με 26,5%.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:24/06/2019
Όγκος:155.522,31
CSE:69,600  0,350%
FTSE/CySE:41,790  0,340%
Λευκωσία42°C
Λάρνακα35°C