Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Στήριξη Βερολίνου για ουσιαστικές προσπάθειες για λύση του Κυπριακού και ΜΟΕ, επαφές Σπέχαρ στο γερμανικό ΥΠΕΞ     CNA   Συνεχίζονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και στη Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο, στην Κύπρο και οι Ισραηλινοί     CNA   Αποφάσεις για την ενεργειακή πολιτική και τις καμπίνες των φορτηγών υιοθέτησε το Συμβούλιο     CNA   Κυκλοφόρησαν μαζί δύο διμηνιαίες εκθέσεις του Προέδρου Τραμπ για την Κύπρο     CNA   ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ διεκδικούν σήμερα το τρόπαιο του Κυπέλλου Κύπρου στο ποδόσφαιρο

Σύλληψη τριών προσώπων σχετικά με υπόθεση κλοπής καρυδιών και φυστικών στην Πάφο
ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 27/10/2017 20:41


Στη σύλληψη τριών προσώπων, ενός ζεύγους αλλοδαπών και ενός Ε/κ, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κλοπής μεγάλης ποσότητας καρυδιών και φιστικιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατόπιν δικαστικού εντάλματος έρευνας και σύλληψης, εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα καρυδιού και φιστικιού.

Η καταγγελία για την κλοπή έγινε χθες στην Αστυνομία Πάφου.

Η Αστυνομία εντόπισε τα τρία πρόσωπα στο χώρο στάθμευσης απέναντι από ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφου επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος και τα πωλούσαν.

Τα τρία πρόσωπα ανακρινόμενα δεν έδωσαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση των φιστικιών και καρυδιών. 

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΒΑ)

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:21/05/2019
Όγκος:354.485,30
CSE:69,240  0,740%
FTSE/CySE:41,660  0,770%
Λευκωσία34°C
Λάρνακα32°C