Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Την αλληλεγγύη του για τις δραστηριότητες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ, εξέφρασε ο Μακρόν στον Κ. Μητσοτάκη     CNA   Ξεκάθαρη η τοποθέτηση των ΗΠΑ για το ιρανικό τάνκερ, λέει στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της πρεσβείας     CNA   Την Κυριακή στην παρουσία του Προέδρου η κηδεία του Νίκου Μούγιαρη στην Αθηένου     CNA   Με αίτηση στον Έπαρχο η βοήθεια στους ιδιοκτήτες σπιτιών στις «Λίμνες» στο Πισσούρι     CNA   Μοσχεύματα από την Κύπρο δίνουν ελπίδα ζωής σε ασθενείς στο Ισραήλ     CNA   

Σύλληψη τριών προσώπων σχετικά με υπόθεση κλοπής καρυδιών και φυστικών στην Πάφο
ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 27/10/2017 20:41


Στη σύλληψη τριών προσώπων, ενός ζεύγους αλλοδαπών και ενός Ε/κ, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κλοπής μεγάλης ποσότητας καρυδιών και φιστικιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατόπιν δικαστικού εντάλματος έρευνας και σύλληψης, εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα καρυδιού και φιστικιού.

Η καταγγελία για την κλοπή έγινε χθες στην Αστυνομία Πάφου.

Η Αστυνομία εντόπισε τα τρία πρόσωπα στο χώρο στάθμευσης απέναντι από ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφου επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος και τα πωλούσαν.

Τα τρία πρόσωπα ανακρινόμενα δεν έδωσαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση των φιστικιών και καρυδιών. 

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΒΑ)

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:22/08/2019
Όγκος:185.422.16
CSE:70.390  0.770%
FTSE/CySE:42.280  0.810%
Λευκωσία36°C
Λάρνακα35°C