Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Επίσημη έναρξη των Παγκύπριων Εξετάσεων με το μάθημα των Νέων Ελληνικών     CNA   Επαφές Μπαρνιέ στην Κύπρο για Brexit, θα ενημερωθεί για τουρκικές ενεργειες στην κυπριακή ΑΟΖ     CNA   Αύξηση της έντασης με το Ιράν, «ενισχυμένες περιπολίες» στον Κόλπο οι ΗΠΑ     CNA   Δεκάδες μετανάστες αποβιβάστηκαν στη Λαμπεντούζα, βαριά συμβολική ήττα για τον Σαλβίνι

Η Συμφωνία των Πρεσπών θα γίνει απόλυτα σεβαστή, δηλώνει στο ΚΥΠΕ ο Ζόραν Ζάεφ
ΚΥΠΕ - Παντελής Βαλασόπουλος - Γερμανία/ΜΟΝΑΧΟ 16/02/2019 19:51


Ο Πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ –που μετέχει στην 55η Διάσκεψη για την Ασφάλεια στο Μόναχο- ρωτήθηκε σήμερα από το ΚΥΠΕ, τι απαντά σε πολλούς που στην Ελλάδα πιστεύουν πως στο μέλλον δεν θα σεβασθεί τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως απάντησε ο κ. Ζάεφ, «πιστεύω πως η Συμφωνία θα γίνει απόλυτα σεβαστή, σεβαστή στο 100% και ακόμη περισσότερο. Και γιατί αυτό; Γιατί η Συμφωνία περιέχει το πνεύμα της φιλίας, δεν δημιουργεί κανένα θέμα. Πρέπει να ακολουθήσουμε το αίσθημα της φιλίας, να δείξουμε στους πολίτες μας τα οφέλη και βέβαια, η πλήρης εφαρμογή θα φανερώσει τα συγκεκριμένα οφέλη και για τις δύο πλευρές: και για τους πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας και για τους πολίτες της Ελλάδας».

(ΚΥΠΕ/ΠΒ/ΚΔ)

 

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:16/05/2019
Όγκος:154.220,05
CSE:68,980  -0,760%
FTSE/CySE:41,450  -0,790%
Λευκωσία35°C
Λάρνακα28°C