Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Την αποφασιστικότητα να πράξει ό,τι είναι δυνατόν για ένα ειρηνικό μέλλον εξέφρασε ο Πρόεδρος     CNA   Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο του Έλληνα Πρωθυπουργού      CNA   Μέσα Απριλίου η τριμερής Σύνοδος Κορυφής με Ιορδανία, ενώ προετοιμάζονται και άλλες     CNA   Αυξημένος αριθμός νέων εγγραφών στον εκλογικό κατάλογο ενόψει Ευρωεκλογών σε σύγκριση με 2014     CNA   

Η Συμφωνία των Πρεσπών θα γίνει απόλυτα σεβαστή, δηλώνει στο ΚΥΠΕ ο Ζόραν Ζάεφ
ΚΥΠΕ - Παντελής Βαλασόπουλος - Γερμανία/ΜΟΝΑΧΟ 16/02/2019 19:51


Ο Πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ –που μετέχει στην 55η Διάσκεψη για την Ασφάλεια στο Μόναχο- ρωτήθηκε σήμερα από το ΚΥΠΕ, τι απαντά σε πολλούς που στην Ελλάδα πιστεύουν πως στο μέλλον δεν θα σεβασθεί τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως απάντησε ο κ. Ζάεφ, «πιστεύω πως η Συμφωνία θα γίνει απόλυτα σεβαστή, σεβαστή στο 100% και ακόμη περισσότερο. Και γιατί αυτό; Γιατί η Συμφωνία περιέχει το πνεύμα της φιλίας, δεν δημιουργεί κανένα θέμα. Πρέπει να ακολουθήσουμε το αίσθημα της φιλίας, να δείξουμε στους πολίτες μας τα οφέλη και βέβαια, η πλήρης εφαρμογή θα φανερώσει τα συγκεκριμένα οφέλη και για τις δύο πλευρές: και για τους πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας και για τους πολίτες της Ελλάδας».

(ΚΥΠΕ/ΠΒ/ΚΔ)

 

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:22/03/2019
Όγκος:482.816,74
CSE:64,810  -0,520%
FTSE/CySE:38,840  -0,540%
Λευκωσία18°C
Λάρνακα19°C