Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Δεν θα αφήσουμε αναπάντητες τις προκλήσεις της Τουρκίας, δήλωσε ο Πρόεδρος στην αντικατοχική εκδήλωση Δ. Αμμοχώστου     CNA   Κινητοποιούμαστε εντός και εκτός Κύπρου για αποτροπή νέων τετελεσμένων, λέει ο Δήμαρχος Αμμοχώστου     CNA   Πρόσκληση Υπ. Οικονομικών για εκδήλωση ενδιαφέροντος με σκοπό την αγορά κτιρίων για Υπουργεία και κρατικές υπηρεσίες     CNA   Τουλάχιστον 40 τραυματίες σε συγκρούσεις Παλαιστινίων με τον στρατό του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη     CNA   Τρεις αγώνες την Κυριακή για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, νικηφόρα ξεκίνησαν ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας     CNA   

φωτογραφία αρχείου

Πρόσκληση για υποβολή αίτησης συμμετοχής στο 3o Διεθνές Art Camp Malta
ΚΥΠΕ - ΓΤΠ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 09/07/2019 16:59


Η Κυπριακή Εθνική Επιτροπή UNESCO δέχεται αιτήσεις για τη συμμετοχή ενός/μιας εικαστικού καλλιτέχνη από την Κύπρο στο 3o Διεθνές ArtCampMalta που θα πραγματοποιηθεί 24 Οκτωβρίου – 5 Νοεμβρίου 2019, στο νησί Gozo της Μάλτας.
 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση το Camp δίνει τη δυνατότητα σε καλλιτέχνες από διαφορετικές χώρες να συναντηθούν, να δημιουργήσουν, να αλληλεπιδράσουν και να μάθουν ο ένας για τον πολιτισμό του άλλου μέσω του έργου τους αλλά και της παρουσίασης του πολιτισμού της χώρας τους.
 
Το φετινό Camp θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Δεκαετίας για την Επαναπροσέγγιση των Πολιτισμών (2013-2022) και θα επικεντρωθεί στην προώθηση των στρατηγικών στόχων της UNESCO για ειρήνη και βιώσιμη ανάπτυξη.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:13/09/2019
Όγκος:291.152,41
CSE:67.460  0.040%
FTSE/CySE:40.610  0.050%
Λευκωσία36°C
Λάρνακα32°C