Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

Η Βουλή ψήφισε τον νόμο για τα voucher
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 22/05/2020 15:28


Η Ολομέλεια της Βουλής με 34 ψήφους υπέρ, 1 εναντίον και 17 αποχές ψήφισε σε νόμο το νομοσχέδιο με το οποίο παραχωρείται το δικαίωμα σε διοργανωτές ταξιδίων, τουριστικές ή ξενοδοχειακές επιχειρήσεις να εκδίδουν στα αντισυμβαλλόμενα μέρη πιστωτικές σημειώσεις για προπληρωμές που έχουν λάβει, σε περιπτώσεις ακυρώσεων συμβάσεων, λόγω της πανδημίας του COVID-19. Ταυτόχρονα παραχωρεί κυβερνητικές εγγυήσεις προς όφελος των δικαιούχων των πιστωτικών σημειώσεων, σε περιπτώσεις που διοργανωτές ταξιδίων, τουριστικές ή ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που εξέδωσαν  πιστωτικές  σημειώσεις καταστούν αφερέγγυοι.
 
Προηγουμένως η Ολομέλεια καταψήφισε δύο τροπολογίες που κατέθεσε ο Γιώργος Περδίκης για το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών με 21 ψήφους υπέρ και 31 εναντίον.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C