Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Δεν θα αφήσουμε αναπάντητες τις προκλήσεις της Τουρκίας, δήλωσε ο Πρόεδρος στην αντικατοχική εκδήλωση Δ. Αμμοχώστου     CNA   Κινητοποιούμαστε εντός και εκτός Κύπρου για αποτροπή νέων τετελεσμένων, λέει ο Δήμαρχος Αμμοχώστου     CNA   Πρόσκληση Υπ. Οικονομικών για εκδήλωση ενδιαφέροντος με σκοπό την αγορά κτιρίων για Υπουργεία και κρατικές υπηρεσίες     CNA   Τουλάχιστον 40 τραυματίες σε συγκρούσεις Παλαιστινίων με τον στρατό του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη     CNA   Τρεις αγώνες την Κυριακή για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, νικηφόρα ξεκίνησαν ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας     CNA   

Φωτογραφία Αρχείου

Διοργάνωση στην Κύπρο ανταλλαγής νέων απο 12 χώρες από την Youth Dynamics
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 11/07/2019 13:38


Η οργάνωση Νεολαίας Youth Dynamics θα φιλοξενήσει στην Κύπρο μια διεθνή ανταλλαγή νέων με τίτλο “EU & U” μεταξύ 13-20 Ιουλίου με στόχο την ενθάρρυνση της ενεργού συμμετοχής των νέων στα κοινά και την δημοκρατική ζωή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης το σχέδιο υλοποιείται στα πλαίσια της Βασικής Δράσης 1 του ευρωπαϊκού προγράμματος για την παιδεία, την εκπαίδευση και τον αθλητισμό«ERASMUS+» και σε αυτό θα συμμετέχουν συνολικά 60 νέοι ηλικίας 18-30 ετών από 12 ευρωπαϊκές χώρες.

Το πρόγραμμα διοργανώνεται με συνεργασία οργανώσεων νεολαίας από Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία, Ισπανία, Ουγγαρία, Σλοβενία, Σλοβακία, Γαλλία, Γερμανία, Εσθονία, Βουλγαρία και Κύπρο.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:13/09/2019
Όγκος:291.152,41
CSE:67.460  0.040%
FTSE/CySE:40.610  0.050%
Λευκωσία36°C
Λάρνακα32°C