Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

Ο πρωθυπουργός Τριντό καταδικάζει τις ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον Καναδών ασιατικής καταγωγής
ΚΥΠΕ - ΑΠΕ - ΚΑΝΑΔΑΣ/Μοντρεάλ 22/05/2020 21:49


Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό καταδίκασε σήμερα τις "απαράδεκτες" επιθέσεις εναντίον Καναδών ασιατικής καταγωγής, που έχουν ενταθεί τους τελευταίους μήνες λόγω της επιδημίας του νέου κορωνοϊού.

Ο Τριντό εξέφρασε τη λύπη του για τη "σημαντική αύξηση των ρατσιστικών ενεργειών σε βάρος Καναδών ασιατικής καταγωγής", κατά τη διάρκεια της τακτικής συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί. "Τις τελευταίες εβδομάδες και τους τελευταίους μήνες, αγάλματα, κτίρια έχουν βανδαλιστεί.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C