Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Πέντε νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα από 1,504 διαγνώσεις, τα τρία αφορούν επαναπατρισθέντες     CNA   Ιστορική η μέρα υλοποίησης της β΄ φάσης του ΓεΣΥ, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, το Σινικό Τείχος μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα Υγείας από σήμερα έχει πέσει, λέει ο Υπουργός     CNA   Επίσκεψη Προέδρου και Υπουργών το συντομότερο στο Ισραήλ, συμφώνησαν Αναστασιάδης-Νετανιάχου     CNA   ΥΠΟΙΚ: Εντός των ημερών αίτημα στη Βουλή για πρόσθετες πιστώσεις €220 εκατομμυρίων     CNA   Διαδηλώσεις σε όλη την υφήλιο για το θάνατο του Τζορτζ Φλόϊντ, καζάνι που βράζει η Αμερική     CNA   Στην πρώτη συνάντηση της Ad hoc Επιτροπής για αποσυμφόρηση των Φυλακών συμμετείχε ο Υπ. Δικαιοσύνης     CNA   12.300 έλεγχοι ως τώρα σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, τεχνικές σχολές και ιδιωτικά σχολεία     CNA   Σε θετικό πνεύμα η έναρξη της συζήτησης στην Επ. Εσωτερικών των νομοσχεδίων για μεταρρύθμιση ΤΑ     CNA   

Χωρίς πνευμονία κα χωρίς αναπνευστήρα νοσηλεύεται στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον
ΚΥΠΕ/Αθανάσιος Γκαβός - Βρετανία/Λονδίνο 07/04/2020 15:41


Τη συνήθη αγωγή με χορήγηση οξυγόνου, χωρίς όμως μηχανική υποστήριξη, λαμβάνει στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου St Thomas’ στο Λονδίνο ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.

Η Ντάουνινγκ Στριτ τόνισε ότι δεν έχει γίνει χρήση αναπνευστήρα και ότι ο 55χρονος κ. Τζόνσον αναπνέει χωρίς οποιαδήποτε άλλη τεχνητή υποστήριξη, είτε μηχανικής οξυγόνωσης είτε μη παρεμβατικής αναπνευστικής υποστήριξης.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:01/06/2020
Όγκος:231.379.61
CSE:48.010  0.270%
FTSE/CySE:28.520  0.250%
Λευκωσία31°C
Λάρνακα26°C