Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Στήριξη Βερολίνου για ουσιαστικές προσπάθειες για λύση του Κυπριακού και ΜΟΕ, επαφές Σπέχαρ στο γερμανικό ΥΠΕΞ     CNA   Συνεχίζονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και στη Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο, στην Κύπρο και οι Ισραηλινοί     CNA   Αποφάσεις για την ενεργειακή πολιτική και τις καμπίνες των φορτηγών υιοθέτησε το Συμβούλιο     CNA   Κυκλοφόρησαν μαζί δύο διμηνιαίες εκθέσεις του Προέδρου Τραμπ για την Κύπρο     CNA   ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ διεκδικούν σήμερα το τρόπαιο του Κυπέλλου Κύπρου στο ποδόσφαιρο

Φωτογραφία Αρχείου

Συνολικά 33 μετανάστες που εισήλθαν παράνομα στην Πύλα συνελήφθηκαν από την Αστυνομία
ΚΥΠΕ - Φανίτσα Ζαννέττου - Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 29/10/2017 09:13


Συνολικά 33 μετανάστες εισήλθαν μαζικά στις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας, σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή Πύλας.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 03.20 τα ξημερώματα  λήφθηκε πληροφορία ότι στην περιοχή Πύλας βρισκόταν μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών.

Στην περιοχή μετέβησαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, όπου εντόπισαν σε ανοιχτό χώρο ομάδα μεταναστών, αποτελούμενη από τρεις γυναίκες, επτά ανήλικα παιδιά και 23 άντρες, αραβικής καταγωγής (Συρία), οι οποίοι ζήτησαν τη βοήθεια των αρχών της Δημοκρατίας.

Οι μετανάστες οδηγήθηκαν σε ασφαλή χώρο, ενώ ενημερώθηκαν όλες οι Αρμόδιες Αρχές της Δημοκρατίας για παροχή υπηρεσιών στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.

Οι μετανάστες φέρεται να έφτασαν χθες Σάββατο 28 Οκτωβρίου, με πλοιάριο στις κατεχόμενες περιοχές και στη συνέχεια οδικώς εισήλθαν στις ελεύθερες περιοχές της

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:21/05/2019
Όγκος:354.485,30
CSE:69,240  0,740%
FTSE/CySE:41,660  0,770%
Λευκωσία34°C
Λάρνακα32°C