Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Την αλληλεγγύη του για τις δραστηριότητες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ, εξέφρασε ο Μακρόν στον Κ. Μητσοτάκη     CNA   Ξεκάθαρη η τοποθέτηση των ΗΠΑ για το ιρανικό τάνκερ, λέει στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της πρεσβείας     CNA   Την Κυριακή στην παρουσία του Προέδρου η κηδεία του Νίκου Μούγιαρη στην Αθηένου     CNA   Με αίτηση στον Έπαρχο η βοήθεια στους ιδιοκτήτες σπιτιών στις «Λίμνες» στο Πισσούρι     CNA   Μοσχεύματα από την Κύπρο δίνουν ελπίδα ζωής σε ασθενείς στο Ισραήλ     CNA   

Φωτογραφία Αρχείου

Συνολικά 33 μετανάστες που εισήλθαν παράνομα στην Πύλα συνελήφθηκαν από την Αστυνομία
ΚΥΠΕ - Φανίτσα Ζαννέττου - Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 29/10/2017 09:13


Συνολικά 33 μετανάστες εισήλθαν μαζικά στις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας, σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή Πύλας.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 03.20 τα ξημερώματα  λήφθηκε πληροφορία ότι στην περιοχή Πύλας βρισκόταν μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών.

Στην περιοχή μετέβησαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, όπου εντόπισαν σε ανοιχτό χώρο ομάδα μεταναστών, αποτελούμενη από τρεις γυναίκες, επτά ανήλικα παιδιά και 23 άντρες, αραβικής καταγωγής (Συρία), οι οποίοι ζήτησαν τη βοήθεια των αρχών της Δημοκρατίας.

Οι μετανάστες οδηγήθηκαν σε ασφαλή χώρο, ενώ ενημερώθηκαν όλες οι Αρμόδιες Αρχές της Δημοκρατίας για παροχή υπηρεσιών στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.

Οι μετανάστες φέρεται να έφτασαν χθες Σάββατο 28 Οκτωβρίου, με πλοιάριο στις κατεχόμενες περιοχές και στη συνέχεια οδικώς εισήλθαν στις ελεύθερες περιοχές της

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:22/08/2019
Όγκος:185.422.16
CSE:70.390  0.770%
FTSE/CySE:42.280  0.810%
Λευκωσία36°C
Λάρνακα35°C