Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Την αλληλεγγύη του για τις δραστηριότητες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ, εξέφρασε ο Μακρόν στον Κ. Μητσοτάκη     CNA   Ξεκάθαρη η τοποθέτηση των ΗΠΑ για το ιρανικό τάνκερ, λέει στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της πρεσβείας     CNA   Την Κυριακή στην παρουσία του Προέδρου η κηδεία του Νίκου Μούγιαρη στην Αθηένου     CNA   Με αίτηση στον Έπαρχο η βοήθεια στους ιδιοκτήτες σπιτιών στις «Λίμνες» στο Πισσούρι     CNA   Μοσχεύματα από την Κύπρο δίνουν ελπίδα ζωής σε ασθενείς στο Ισραήλ     CNA   

Ι. Νικολάου: Ύψιστη επιδίωξη του Προέδρου η ταχεία και καλά προετοιμασμένη επανέναρξη του διαλόγου
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λεμεσός 10/02/2019 12:58


Ύψιστη επιδίωξη του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, αποτελεί η ταχεία, αλλά προπάντων κατάλληλα προετοιμασμένη επανέναρξη του διαλόγου, τόνισε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνάς Νικολάου.

Σε ομιλία του στο ετήσιο εθνικό και θρησκευτικό μνημόσυνο των ηρώων της Πάχνας, η οποία διαβάστηκε από τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Ανδρέα Ασσιώτη, ο κ. Νικολάου εξέφρασε την ελπίδα ότι  «οι επαφές της απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, καθώς και η επικείμενη άτυπη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, θα συντείνουν στη διαμόρφωση όρων αναφοράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων».

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:22/08/2019
Όγκος:185.422.16
CSE:70.390  0.770%
FTSE/CySE:42.280  0.810%
Λευκωσία36°C
Λάρνακα35°C