Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ταυτοποιήθηκε η πρώτη σορός που εντοπίστηκε σε φρεάτιο μεταλλείου στο Μιτσερό. Ανήκει στην Marry Rose Tiburcio     CNA        CNA   -Διαβουλεύσεις για πτήσεις Αλεξάνδρειας – Κύπρου με ναύλο €60     CNA   --Προς έκδοση δύο ομολόγων, 5ετους και ενός 30ετούς, κινείται η Κυπριακή Δημοκρατία     CNA        CNA   Αρχίζει την Τετάρτη η διαδικασία εγγραφής των δικαιούχων στο ΓεΣΥ     CNA        CNA   Σε 24ωρη απεργία στις 9 Μαΐου 2019 κατέρχονται οι λιμενεργάτες στο λιμάνι Λεμεσού     CNA        CNA   

Ι. Νικολάου: Ύψιστη επιδίωξη του Προέδρου η ταχεία και καλά προετοιμασμένη επανέναρξη του διαλόγου
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λεμεσός 10/02/2019 12:58


Ύψιστη επιδίωξη του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, αποτελεί η ταχεία, αλλά προπάντων κατάλληλα προετοιμασμένη επανέναρξη του διαλόγου, τόνισε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνάς Νικολάου.

Σε ομιλία του στο ετήσιο εθνικό και θρησκευτικό μνημόσυνο των ηρώων της Πάχνας, η οποία διαβάστηκε από τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Ανδρέα Ασσιώτη, ο κ. Νικολάου εξέφρασε την ελπίδα ότι  «οι επαφές της απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, καθώς και η επικείμενη άτυπη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, θα συντείνουν στη διαμόρφωση όρων αναφοράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων».

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:04/23/2019
Όγκος:125.913,01
CSE:70,240  -0,470%
FTSE/CySE:42,210  -0,540%
Λευκωσία23°C
Λάρνακα22°C