Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Πέντε ερευνητικές γεωτρήσεις τα επόμενα δύο χρόνια, ανακοίνωσε ο Γ. Λακκοτρύπης     CNA        CNA   Το αργότερο σε μια εβδομάδα θα αποσταλεί η επιστολή του Προέδρου για την πρόταση Ακιντζί, λέει στο ΚΥΠΕ ο Β. Πάλμας     CNA   --Το Ινστιτούτο Κύπρου σε συνεργασία με άλλους φορείς καταγράφει εκκλησίες στα κατεχόμενα     CNA   Στην Κύπρο την άλλη εβδομάδα ο Βοηθός ΓΓ του ΟΗΕ για ειρηνευτικές επιχειρήσεις     CNA   Σύλληψη 12 αλλοδαπών στην Αγία Νάπα για υπόθεση βιασμού     CNA   --

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αναποδογυρίστηκαν οχήματα από ανεμοστρόβιλο στο Στρόβολο, κανένας τραυματισμός
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 16/06/2019 17:39


Τρία οχήματα αναποδογυρίστηκαν από ανεμοστρόβιλο που σημειώθηκε γύρω στις τέσσερις και μισή στην περιοχή Στροβόλου. Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.
 
Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, τα οχήματα ήταν σταθμευμένα στην περιοχή της διασταύρωσης της οδού Σταυρού με την Ιωσήφ Χατζηιωσήφ στο Στρόβολο.

Αμέσως προσέτρεξαν στην σκηνή Αστυνομία και Πυροσβεστική για μετακίνηση των οχημάτων. Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και η κυκλοφορία στην περιοχή διεξάγεται κανονικά.

Επίσης στην περιοχή Στροβόλου προκλήθηκαν μικροζημιές λόγω των ισχυρών ανέμων που παρέσυραν τσίγκους από διάφορα υποστατικά.
 
(ΚΥΠΕ/ΚΧΡ)
 
 

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:17/07/2019
Όγκος:228.786,11
CSE:70.770  -0.510%
FTSE/CySE:42.500  -0.450%
Λευκωσία33°C
Λάρνακα28°C