Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Δεν θα αφήσουμε αναπάντητες τις προκλήσεις της Τουρκίας, δήλωσε ο Πρόεδρος στην αντικατοχική εκδήλωση Δ. Αμμοχώστου     CNA   Κινητοποιούμαστε εντός και εκτός Κύπρου για αποτροπή νέων τετελεσμένων, λέει ο Δήμαρχος Αμμοχώστου     CNA   Πρόσκληση Υπ. Οικονομικών για εκδήλωση ενδιαφέροντος με σκοπό την αγορά κτιρίων για Υπουργεία και κρατικές υπηρεσίες     CNA   Τουλάχιστον 40 τραυματίες σε συγκρούσεις Παλαιστινίων με τον στρατό του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη     CNA   Τρεις αγώνες την Κυριακή για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, νικηφόρα ξεκίνησαν ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας     CNA   

Οκτώ κατοικίες για τους ένοικους της 'πράσινης πολυκατοικίας', παρέδωσε σήμερα ο ΥΠΕΣ
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 11/07/2019 14:47Παραδόθηκαν σήμερα στον Κυβερνητικό Οικισμό Τσιακκιλερό στη Λάρνακα οκτώ κατοικίες για οκτώ δικαιούχους.
 
Οι οικίες παραδόθηκαν από τον Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Πετρίδη, ο οποίος σε ομιλία του είπε ότι η αναδόμηση των οκτώ κατοικιών αφορά τη στέγαση των ενοίκων της "πράσινης πολυκατοικίας" στην οδό Κοτζιά Τεπέ αρ.21 στη Λάρνακα, η οποία έχει κριθεί ως μη επισκευάσιμη. 
 
Όλες οι κατοικίες είναι ισόγειες, είπε, οι επτά κατοικίες είναι των 2 υπνοδωματίων, με εμβαδόν 78 μ² και 1 κατοικία είναι των 3 υπνοδωματίων, με εμβαδόν 95 μ². Το κόστος ανέγερσης των οκτώ κατοικιών ανήλθε στα €708.000. Εχουν ανεγερθεί με βάση τις τελευταίες εν ισχύ Νομοθεσίες και τα πιο σύγχρονα υλικά, σημείωσε.
 
Εκφράζοντας ευαρέσκεια για την παράδοση των κατοικιών στους οκτώ δικαιούχους εκτοπισθέντες, με την ευχή αυτή να είναι καλορίζικες, ο Υπουργός Εσωτερικών

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:13/09/2019
Όγκος:291.152,41
CSE:67.460  0.040%
FTSE/CySE:40.610  0.050%
Λευκωσία36°C
Λάρνακα32°C