Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Προσπάθεια για επανέναρξη συνομιλιών και τερματισμό προκλήσεων, είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος     CNA   Πριν τα μέσα Αυγούστου η συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη με Τ/κ ηγέτη     CNA   Το Υπουργικό Συμβούλιο αναμένεται να εκδώσει άδειες εκμετάλλευσης του κοιτάσματος Αφροδίτη, ανέφερε ο Λακκοτρύπης     CNA   Το Λονδίνο ανακοινώνει κυρώσεις κατά του Ιράν     CNA   Πάνω από 900 πυροσβέστες αγωνίζονται για κατάσβεση πυρκαγιών στην κεντρική Πορτογαλία     CNA   Σύλληψη 54χρονου στην Αγία Νάπα για υπόθεση παράνομης πώλησης αερίου laughing gas     CNA   Στο Group ΙΙΙ της Ευρω-Αφρικανικής Ζώνης του Davis Cup ανήλθε η Κύπρος

Οκτώ κατοικίες για τους ένοικους της 'πράσινης πολυκατοικίας', παρέδωσε σήμερα ο ΥΠΕΣ
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 11/07/2019 14:47Παραδόθηκαν σήμερα στον Κυβερνητικό Οικισμό Τσιακκιλερό στη Λάρνακα οκτώ κατοικίες για οκτώ δικαιούχους.
 
Οι οικίες παραδόθηκαν από τον Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Πετρίδη, ο οποίος σε ομιλία του είπε ότι η αναδόμηση των οκτώ κατοικιών αφορά τη στέγαση των ενοίκων της "πράσινης πολυκατοικίας" στην οδό Κοτζιά Τεπέ αρ.21 στη Λάρνακα, η οποία έχει κριθεί ως μη επισκευάσιμη. 
 
Όλες οι κατοικίες είναι ισόγειες, είπε, οι επτά κατοικίες είναι των 2 υπνοδωματίων, με εμβαδόν 78 μ² και 1 κατοικία είναι των 3 υπνοδωματίων, με εμβαδόν 95 μ². Το κόστος ανέγερσης των οκτώ κατοικιών ανήλθε στα €708.000. Εχουν ανεγερθεί με βάση τις τελευταίες εν ισχύ Νομοθεσίες και τα πιο σύγχρονα υλικά, σημείωσε.
 
Εκφράζοντας ευαρέσκεια για την παράδοση των κατοικιών στους οκτώ δικαιούχους εκτοπισθέντες, με την ευχή αυτή να είναι καλορίζικες, ο Υπουργός Εσωτερικών

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:17/07/2019
Όγκος:228.786,11
CSE:70.770  -0.510%
FTSE/CySE:42.500  -0.450%
Λευκωσία33°C
Λάρνακα28°C