Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί ότι το ξεφάντωμα δεν επιτρέπεται, λέει στο ΚΥΠΕ ο ΓΓ του ΠΑΣΙΚΑ     CNA   Nα εφαρμοστεί άμεσα η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία, τονίζει η Πρόεδρος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων     CNA   Δυσκολίες είσπραξης στα διοικητικά πρόστιμα από Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία     CNA   Κατά χιλιάδες αυξάνονται τα κρούσματα με κορωνοϊό στη Ρωσία     CNA   Υπό πίεση για αποπομπή του Κάμινγκς ο Μπόρις Τζόνσον     CNA   

Οκτώ κατοικίες για τους ένοικους της 'πράσινης πολυκατοικίας', παρέδωσε σήμερα ο ΥΠΕΣ
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 11/07/2019 14:47Παραδόθηκαν σήμερα στον Κυβερνητικό Οικισμό Τσιακκιλερό στη Λάρνακα οκτώ κατοικίες για οκτώ δικαιούχους.
 
Οι οικίες παραδόθηκαν από τον Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Πετρίδη, ο οποίος σε ομιλία του είπε ότι η αναδόμηση των οκτώ κατοικιών αφορά τη στέγαση των ενοίκων της "πράσινης πολυκατοικίας" στην οδό Κοτζιά Τεπέ αρ.21 στη Λάρνακα, η οποία έχει κριθεί ως μη επισκευάσιμη. 
 
Όλες οι κατοικίες είναι ισόγειες, είπε, οι επτά κατοικίες είναι των 2 υπνοδωματίων, με εμβαδόν 78 μ² και 1 κατοικία είναι των 3 υπνοδωματίων, με εμβαδόν 95 μ². Το κόστος ανέγερσης των οκτώ κατοικιών ανήλθε στα €708.000. Εχουν ανεγερθεί με βάση τις τελευταίες εν ισχύ Νομοθεσίες και τα πιο σύγχρονα υλικά, σημείωσε.
 
Εκφράζοντας ευαρέσκεια για την παράδοση των κατοικιών στους οκτώ δικαιούχους εκτοπισθέντες, με την ευχή αυτή να είναι καλορίζικες, ο Υπουργός Εσωτερικών

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:22/05/2020
Όγκος:198.001,82
CSE:47.250  47.250%
FTSE/CySE:28.040  0.290%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα27°C