Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   ΟΑΥ: Με υψηλές προσδοκίες η β΄ φάση του ΓεΣΥ που αρχίζει σήμερα     CNA   Ο Υπουργός Οικονομικών ενημερώνει τη Βουλή για τα νέα μέτρα στήριξης     CNA   Συγκρούσεις και φωτιές απέναντι από το Λευκό Οίκο, διαδηλώσεις και επεισόδια σ’ όλη την Αμερική     CNA   Aρχίζει η συζήτηση νομοσχεδίων για τη Μεταρρύθμιση της ΤΑ στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εσωτερικών     CNA   Τουλάχιστον πέντε άμαχοι σκοτώθηκαν όταν ρουκέτες έπληξαν πάρκο στην Τρίπολη     CNA   

Διαδικτυακή έκθεση φωτογραφίας «Έξω από το παράθυρο»
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 07/04/2020 19:22


Την 2η διαδικτυακή έκθεση φωτογραφίας διοργανώνει η Κίνηση Αρχιτεκτόνων Λεμεσού από τις 8 μέχρι τις 19 Απριλίου με θέμα «Έξω από το παράθυρο».
 
«Ενώ είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να ζούμε σχεδόν απομονωμένοι, η ζωή έξω συνεχίζεται. Μέσα από τα ανοικτά παράθυρα, μαζί με το φως εισέρχονται και διάφορες εικόνες» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Οι φωτογραφίες μπορούν να είναι έγχρωμες ή ασπρόμαυρες σε μορφή jpeg, μπορούν να συνοδεύονται από κείμενα, να αποστέλλονται όχι περισσότερες από μια φωτογραφία ανά ημέρα, ονοματεπώνυμο και τίτλος θα είναι προαιρετικά.
 
Να αποστέλνονται στο email: lemesos.architects.association@gmail.com
 
Ο πρώτος διαγωνισμός θα λήξει την Κυριακή 19 Απριλίου 2020 στις 18:00, οπότε και θα ανακοινωθεί ο επόμενος.
 
(ΚΥΠΕ/ΑΑΓ/ΗΦ)

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C