Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

Οι πολίτες να νοιώθουν περηφάνια και ασφάλεια για το πολεμικό ναυτικό, ανέφερε ο Διοικητής του ναυτικού
ΚΥΠΕ Φανίτσα Ζαννέττου - Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 21/05/2020 17:36


Οι Κύπριοι πολίτες πρέπει να νοιώθουν περηφάνια και ασφάλεια για το πολεμικό ναυτικό, δήλωσε σήμερα ο Αρχιπλοίαρχος Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Διοικητής του Ναυτικού της Κύπρου.
 
Ο κ. Χαραλάμπους μιλούσε στους δημοσιογράφους ύστερα από επίσκεψη τεσσάρων σκαφών του πολεμικού ναυτικού της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, όπου θα εξεταστούν οι τεχνικές προδιαγραφές και οι επιχειρησιακές δυνατότητες της.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C