Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Υπό κράτηση 32χρονος για κλοπή εκκλησιαστικών εισφορών     CNA   Μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα απέτρεψαν οι αρχές στη Γερμανία     CNA   Το `χαλιφάτο` του Ισλαμικού Κράτους εξουδετερώθηκε πλήρως, δηλώνουν οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις     CNA   Για την Ουάσινγκτον όπου θα έχει επαφές, αναχωρεί ο ΥΠΕΞ     CNA   Η Ολομέλεια της Βουλής συζητά στις 4 Απριλίου το πόρισμα της ερευνητικής για τον Συνεργατισμό      CNA   Ο Πρόεδρος της Βουλής εξήρε τις σχέσεις Κύπρου-Ινδίας σε χαιρετισμό του στο «Φεστιβάλ των Χρωμάτων»     CNA   Πέραν των 10 χιλιάδων ατόμων στην πρώτη μέρα του 13ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ     CNA   

Προβλήματα σε σχολικές μονάδες συζήτησαν Υπ. Παιδείας και Ομοσπονδίες Προδημοτικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάφου
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 14/02/2019 18:34


Θέματα όπως τα κτιριακά προβλήματα, ολοήμερα σχολεία, θέματα ασφάλειας σχολικού χώρου, Ζ΄ Δημοτικό  Σχολείο, παραβατική συμπεριφορά, όριο ηλικίας εισδοχής των παιδιών στο νηπιαγωγείο κ.τ.λ., συζήτησαν Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης και Ομοσπονδίες Προδημοτικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης της Πόλης και Επαρχίας της Πάφου, σε χθεσινή συνάντηση τους στο ξενοδοχείο Annabelle.
 
Στην συνάντηση, παράλληλα παρευρέθηκαν, ο Πρώτος λειτουργός εκπαίδευσης Γεννεθλής Γεννεθλίου,  και επιθεωρητές.
 
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, τόσο ο κ. Αντρέας Μιχαήλ, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Προδημοτικής, η κ. Αννίτα Ταλιώτου, όσο και ο κ. Σωτήρης Χριστοφής, Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης ευχαρίστησαν τον Υπουργό Παιδείας για την θετική του ανταπόκριση στην χθεσινή συνάντηση.
 
Επίσης, ο

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:22/03/2019
Όγκος:482.816,74
CSE:64,810  -0,520%
FTSE/CySE:38,840  -0,540%
Λευκωσία24°C
Λάρνακα21°C