Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Στην εντατική 13χρονη έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ     CNA   Σε νέα κρίσιμα σημεία επικεντρώνονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό     CNA   Η ΚΔ αντιδρά με δέουσες ενέργειες στην απόπειρα Τουρκίας να παραπλανήσει διεθνή κοινότητα, λέει ο Εκπρόσωπος     CNA   Πρόωρες εκλογές στην Αυστρία     CNA   Να αντισταθούν απέναντι στον ακροδεξιό λαϊκισμό καλεί τους Ευρωπαίους πολίτες η Μέρκελ     CNA   Η Ολλανδία νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, 15η η Κύπρος     CNA   

Προβλήματα σε σχολικές μονάδες συζήτησαν Υπ. Παιδείας και Ομοσπονδίες Προδημοτικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάφου
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 14/02/2019 18:34


Θέματα όπως τα κτιριακά προβλήματα, ολοήμερα σχολεία, θέματα ασφάλειας σχολικού χώρου, Ζ΄ Δημοτικό  Σχολείο, παραβατική συμπεριφορά, όριο ηλικίας εισδοχής των παιδιών στο νηπιαγωγείο κ.τ.λ., συζήτησαν Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης και Ομοσπονδίες Προδημοτικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης της Πόλης και Επαρχίας της Πάφου, σε χθεσινή συνάντηση τους στο ξενοδοχείο Annabelle.
 
Στην συνάντηση, παράλληλα παρευρέθηκαν, ο Πρώτος λειτουργός εκπαίδευσης Γεννεθλής Γεννεθλίου,  και επιθεωρητές.
 
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, τόσο ο κ. Αντρέας Μιχαήλ, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Προδημοτικής, η κ. Αννίτα Ταλιώτου, όσο και ο κ. Σωτήρης Χριστοφής, Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης ευχαρίστησαν τον Υπουργό Παιδείας για την θετική του ανταπόκριση στην χθεσινή συνάντηση.
 
Επίσης, ο

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:16/05/2019
Όγκος:154.220,05
CSE:68,980  -0,760%
FTSE/CySE:41,450  -0,790%
Λευκωσία39°C
Λάρνακα29°C