Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Μεγάλες διαδηλώσεις στις ΗΠΑ για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόϊντ, απαγόρευση κυκλοφορίας σε περισσότερες από σαράντα πόλεις     CNA   Το Υπουργικό αποφασίζει σήμερα για γ’ φάση άρσης περιορισμών, στο τραπέζι και ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός €220 εκατομμυρίων     CNA   Αστυνομία: 439 έλεγχοι σε υποστατικά παγκύπρια χωρίς παραβάσεις     CNA   Πάνω από 6,4 εκατ. τα κρούσματα Covid-19 παγκόσμια     CNA   Τηλεδιάσκεψη Υπουργών Εξωτερικών Κύπρου, Ελλάδας και Ιορδανίας σήμερα     CNA   Για τη Λιβύη συνομίλησε ο ΥΠΕΞ με Εκπρόσωπο του Πούτιν     CNA   

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στο μπάσκετ
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 22/05/2020 11:36


Ο Παναθηναϊκός θα αναδειχθεί πρωταθλητής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ, μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΕΣΑΚ, το οποίο επικύρωσε τη βαθμολογία της σεζόν 2019-20..
 
Η απόφαση αυτή θα πάει ως πρόταση στην Ομοσπονδία για επικύρωση έτσι ώστε οι πράσινοι να αναδειχθούν και επίσημα πρωταθλητές Ελλάδας στο μπάσκετ, για 39η φορά στην ιστορία τους.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως οι ψήφοι των ομάδων ήταν 13-1 υπέρ της απόφασης αυτής με μόνη λευκή ψήφο αυτή της ίδιας της ομάδας του Παναθηναϊκού, που είχε πάρει επίσημα τη θέση για ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στο παρκέ και όχι στα χαρτιά.
 
Από τις ομάδες που ευνοήθηκαν από τη διακοπή, μπορεί να θεωρηθούν οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ και Άρης, καθώς το ΔΣ αποφάσισε να μην υπάρξει υποβιβασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
 
Επίσης, κατατέθηκε πρόταση για Super Cup με τις τέσσερις πρ

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:02/06/2020
Όγκος:69.299.40
CSE:47.840  -0.350%
FTSE/CySE:28.410  -0.390%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα28°C