Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Δεν θα αφήσουμε αναπάντητες τις προκλήσεις της Τουρκίας, δήλωσε ο Πρόεδρος στην αντικατοχική εκδήλωση Δ. Αμμοχώστου     CNA   Κινητοποιούμαστε εντός και εκτός Κύπρου για αποτροπή νέων τετελεσμένων, λέει ο Δήμαρχος Αμμοχώστου     CNA   Πρόσκληση Υπ. Οικονομικών για εκδήλωση ενδιαφέροντος με σκοπό την αγορά κτιρίων για Υπουργεία και κρατικές υπηρεσίες     CNA   Τουλάχιστον 40 τραυματίες σε συγκρούσεις Παλαιστινίων με τον στρατό του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη     CNA   Τρεις αγώνες την Κυριακή για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, νικηφόρα ξεκίνησαν ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας     CNA   

Στήριξη ΔΕΟΚ στο έργο του Συμβουλίου Οικονομίας (Ορθή Επανάληψη)
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 11/07/2019 10:53


(ΣΣ: Διόρθωση στην δεύτερη παράγραφο στο όνομα του Προέδρου της ΔΕΟΚ)

Στήριξη στο έργο του Συμβουλίου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΔΕΟΚ Ιωσήφ Αναστασίου, ο οποίος συναντήθηκε χθες με αντιπροσωπεία του Συμβουλίου, στο οποίο επέδωσε υπόμνημα με τις θέσεις της ομοσπονδίας.
 
Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΔΕΟΚ, ο κ. Α ν α σ τ α σ ί ο υ είπε πως η κατάσταση της οικονομίας, απαιτεί την λήψη μέτρων τόσο για την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας όσο και για την ενίσχυση της απασχόλησης και των εισοδημάτων των εργαζομένων.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:13/09/2019
Όγκος:291.152,41
CSE:67.460  0.040%
FTSE/CySE:40.610  0.050%
Λευκωσία36°C
Λάρνακα32°C