Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Δεν θα αφήσουμε αναπάντητες τις προκλήσεις της Τουρκίας, δήλωσε ο Πρόεδρος στην αντικατοχική εκδήλωση Δ. Αμμοχώστου     CNA   Κινητοποιούμαστε εντός και εκτός Κύπρου για αποτροπή νέων τετελεσμένων, λέει ο Δήμαρχος Αμμοχώστου     CNA   Πρόσκληση Υπ. Οικονομικών για εκδήλωση ενδιαφέροντος με σκοπό την αγορά κτιρίων για Υπουργεία και κρατικές υπηρεσίες     CNA   Τουλάχιστον 40 τραυματίες σε συγκρούσεις Παλαιστινίων με τον στρατό του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη     CNA   Τρεις αγώνες την Κυριακή για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, νικηφόρα ξεκίνησαν ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας     CNA   

Ο Ντίναλ Τενς κέρδισε το 6ο ΕΤΑΠ του Tour de France
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 12/07/2019 09:45


 
O Βέλγος ποδηλάτης της Bahrain Merida, Ντίλαν Τενς, ήταν ο μεγάλος νικητής του χθεσινού ΕΤΑΠ του Ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας, που τερμάτισε στην βουνοκορφή Μπλανς ντε μπελ Φίλς, στην πρώτη ορεινή διαδρομή του γαλλικού αγώνα, η οποία επέφερε ανακατατάξεις στην γενική κατάταξη.

Ο Τενς ήταν από την αρχή της διαδρομής στο γκρουπ που ξέφυγε από το πελοτόν και διατηρήθηκε για όλη την απόσταση της διαδρομής, κόβοντας πρώτος το νήμα σε οδόστρωμα με κλίσεις που έφταναν μέχρι και 24%. Δεύτερος ο ποδηλάτης της Trek Segafredo Τζούλιο Τσικόνε, ο οπoίος πήρε την κίτρινη φανέλα, αυτή του πρωτοπόρου της γενικής κατάταξης, από τον Τζουλιάν Αλαφιλίπ, o oποίος υποχώρησε στη δεύτερη θέση της γενικής με διαφορά έξι δευτερολέπτων.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:13/09/2019
Όγκος:291.152,41
CSE:67.460  0.040%
FTSE/CySE:40.610  0.050%
Λευκωσία36°C
Λάρνακα32°C