Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Συνομίλησε με Λουτ ο Πρόεδρος, έρχεται Κύπρο αρχές Σεπτεμβρίου για διαβουλεύσεις, συμφώνησαν ότι μπορεί να ολοκληρωθεί η προεργασία για να φτάσουμε σε επανέναρξη διαπραγματεύσεων     CNA   Κοινή Άσκηση Έρευνας-Διάσωσης Κύπρου - Γαλλίας SAREX “CYFRA – 04/19”     CNA   Πρεσβεία Ρωσίας: Η Ρωσική Εκκλησία σέβεται το αυτοκέφαλο και τη δικαιοδοσία της Εκκλησίας της Κύπρου σε όλο το νησί     CNA   Διεργασίες για διευθέτηση επαφών ΥΠΕΞ σε Ν. Υόρκη      CNA   Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών στην Κύπρο τον Ιούλιο      CNA   Κομισιόν: Το ΗΒ θα είναι οικονομικά ο μεγάλος χαμένος ενός brexit χωρίς συμφωνία αποχώρησης      CNA   Ξεκίνησαν οι τεχνικοί έλεγχοι στις σχολικές μονάδες, δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας      CNA   

Το Πολιτιστικό χωριό της Λέμπας ξεκινά την χρονιά που η Πάφος είναι ΠΠΕ, δηλώνει ο ΥΠΠ
ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 27/05/2017 09:39Σημαντικότατο έργο πολιτιστικής υποδομής χαρακτήρισε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής τη δημιουργία και λειτουργία του πολιτιστικού χωριού Λέμπας. 

Το έργο, είπε ο κ. Καδής, ξεκινά την χρονιά που η Πάφος είναι Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης και αυτό, εκτίμησε, είναι σημαδιακό. 

Ακολούθως ο Υπουργός Παιδείας υπενθύμισε ότι το έργο αυτό εκκρεμεί από την περίοδο του αείμνηστου Υπουργού Παιδείας Άκη Κλεάνθους, προσθέτοντας πως από τότε είχαν μπει τα θεμέλια για να ξεκινήσει αυτό το έργο που γίνεται-  όπως είπε-  πράξη από την δική του τη Κυβέρνηση.

Ο κ. Καδής είπε πως τα χρήματα έχουν μπει στους προϋπολογισμούς του Κράτους, έχουν γίνει οι απαραίτητες μελέτες και ξεκινά πολύ σύντομα, όπως ανακοίνωσε, ένα έργο το οποίο θα αναδείξει και την πολιτιστική κληρονομιά αλλά και την πολιτιστική δημιουργία στην Πάφο αλλά και στην Κ

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:19/08/2019
Όγκος:149.725,35
CSE:69.670  -0.780%
FTSE/CySE:41.840  -0.690%
Λευκωσία35°C
Λάρνακα32°C