Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ψηφίζεται νωρίς το βράδυ ο Κρατικός Προϋπολογισμός του 2020     CNA   Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ     CNA   Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ στην Κρήτη

Το Πολιτιστικό χωριό της Λέμπας ξεκινά την χρονιά που η Πάφος είναι ΠΠΕ, δηλώνει ο ΥΠΠ
ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 27/05/2017 09:39Σημαντικότατο έργο πολιτιστικής υποδομής χαρακτήρισε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής τη δημιουργία και λειτουργία του πολιτιστικού χωριού Λέμπας. 

Το έργο, είπε ο κ. Καδής, ξεκινά την χρονιά που η Πάφος είναι Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης και αυτό, εκτίμησε, είναι σημαδιακό. 

Ακολούθως ο Υπουργός Παιδείας υπενθύμισε ότι το έργο αυτό εκκρεμεί από την περίοδο του αείμνηστου Υπουργού Παιδείας Άκη Κλεάνθους, προσθέτοντας πως από τότε είχαν μπει τα θεμέλια για να ξεκινήσει αυτό το έργο που γίνεται-  όπως είπε-  πράξη από την δική του τη Κυβέρνηση.

Ο κ. Καδής είπε πως τα χρήματα έχουν μπει στους προϋπολογισμούς του Κράτους, έχουν γίνει οι απαραίτητες μελέτες και ξεκινά πολύ σύντομα, όπως ανακοίνωσε, ένα έργο το οποίο θα αναδείξει και την πολιτιστική κληρονομιά αλλά και την πολιτιστική δημιουργία στην Πάφο αλλά και στην Κ

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:11/12/2019
Όγκος:156.993,45
CSE:65.550  0.540%
FTSE/CySE:39.400  0.560%
Λευκωσία16°C
Λάρνακα18°C