Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Την πολιτική του βούληση για όρους αναφοράς ενόψει τριμερούς εκφράζει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης     CNA   Την Παρασκευή η έκθεση καλών υπηρεσιών του ΓΓ του ΟΗΕ     CNA   Η Λευκωσία καταδικάζει την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους     CNA   Παραδόθηκε ο ένοπλος στο διαμέρισμα στην Ακρόπολη     CNA   Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες     CNA   Μεγάλο στοίχημα η δικαστηριακή μεταρρύθμιση που πρέπει να κερδίσουμε, δηλώνει στο ΚΥΠΕ ο Γ. Σαββίδης     CNA   O Μοχάμαντ Σαφάντι, πρώην ΥΠΟΙΚ του Λιβάνου ο νέος πρωθυπουργός, μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ     CNA   

Ο Τούρκος Πρέσβης στη Γερμανία εκφράζει την αποφασιστικότητά τους για τη Συρία
ΚΥΠΕ - Παντελής Βαλασόπουλος - Γερμανία/ΒΕΡΟΛΙΝΟ 14/10/2019 20:58Η ιστοσελίδα της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ZDF δημοσιεύει συνέντευξη του Πρέσβη της Τουρκίας στη Γερμανία Αλί Κεμάλ Αϊντίν με τίτλο «Ο Τούρκος Πρέσβης υπερασπίζεται τις στρατιωτικές επιχειρήσεις», όπου σημειώνεται πως στη συνέντευξη ο Πρέσβης της Τουρκίας δεν αφήνει καμία αμφιβολία ως προς την αποφασιστικότητα της χώρας του.

Στο ερώτημα πόσο σοβαρά εννοεί ο Τούρκος Πρόεδρος το ότι στην περίπτωση που η Ευρώπη χαρακτηρίσει την τουρκική στρατιωτική επιχείρηση ως «εισβολή», θα στείλει 3,6 εκ. Σύριους πρόσφυγες στην Ευρώπη, ο κ.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:14/11/2019
Όγκος:170.256,10
CSE:66.670  0.240%
FTSE/CySE:40.090  0.200%
Λευκωσία28°C
Λάρνακα27°C