Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ικανοποίηση εξέφρασε ο ΥΠΕΞ για απόφαση των 28 για στοχευμένα μέτρα κατά ενεργειών στην ΑΟΖ     CNA   Η ΕΕ σήμερα μίλησε και μίλησε σταθερά και καθαρά, με μία φωνή, λέει ο Ελληνας ΥΠΕΞ     CNA   Ανησυχία εκφράζει ο Ιρλανδός Πρόεδρος για κατάσταση στη Β. Συρία και τουρκικές κινήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ     CNA   Μεγάλη πρόκληση για Κύπρο και Ελλάδα ο τρόπος αντιμετώπισης των ΜΕΔ, τόνισε ο ΥΠΟΙΚ της Ελλάδας     CNA   Διερευνάται ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων από νυν και πρώην στελέχη της Ελεγκτικής Υπηρεσίας      CNA   

Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 125χρονα του ΓΣΠ
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 09/10/2019 22:14


Συνεχίστηκαν χθες οι εορταστικές εκδηλώσεις, με τις οποίες ο Γυμναστικός Σύλλογος «Τα Παγκύπρια» (ΓΣΠ) τιμά φέτος την επέτειο των 125 χρόνων από την ίδρυσή του.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο ΓΣΠ αναφέρει ότι παρέθεσε επίσημο δείπνο, κατά το οποίο τιμήθηκαν πρώην και εν ενεργεία αθλητές και προπονητές.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης και σε αυτή παρέστησαν φίλοι, συνεργάτες, νυν και πρώην αθλητές και προπονητές του Συλλόγου.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:11/10/2019
Όγκος:107.403.10
CSE:66.480  0.390%
FTSE/CySE:40.070  0.380%
Λευκωσία33°C
Λάρνακα33°C