Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Στο Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις τρία πρόσωπα που έφθασαν από βόρεια Ιταλία     CNA   Στις κυβερνητικές κατοικίες στο Τρόοδος τα άτομα που τίθενται σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού      CNA   Αναβάλλονται στην Ελλάδα όλες οι εκδηλώσεις για το καρναβάλι, τρία τα κρούσματα     CNA   Έκτακτα μέτρα ελέγχου των συνόρων, ανακοίνωσε ο Έλληνας Πρωθυπουργός     CNA   Σ. Κυριακίδου στο ΚΥΠΕ: λαμβάνουμε μέτρα και δεν πρέπει να ενδώσουμε στον πανικό για τον COVID19      CNA   Δύο αξιωματούχοι της TPAO προστέθηκαν στη λίστα των κυρώσεων της ΕΕ     CNA   Η Έκθεση της Κομισιόν αναγνωρίζει ότι η οικονομική ανάπτυξη παραμένει ανθεκτική, τονίζει το ΥΠΟΙΚ     CNA   Χτύπησε το καμπανάκι του τελευταίου γύρου για Βαρώσι, λέει ο Α. Δημητριάδης και προκρίνει ομαδική προσφυγή      CNA   Στο 7,1% το ποσοστό ανεργίας το 2019      CNA   Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε με 1-0 από τη Βασιλεία και αποχαιρέτησε την Ευρώπη     CNA   

Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 125χρονα του ΓΣΠ
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 09/10/2019 22:14


Συνεχίστηκαν χθες οι εορταστικές εκδηλώσεις, με τις οποίες ο Γυμναστικός Σύλλογος «Τα Παγκύπρια» (ΓΣΠ) τιμά φέτος την επέτειο των 125 χρόνων από την ίδρυσή του.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο ΓΣΠ αναφέρει ότι παρέθεσε επίσημο δείπνο, κατά το οποίο τιμήθηκαν πρώην και εν ενεργεία αθλητές και προπονητές.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης και σε αυτή παρέστησαν φίλοι, συνεργάτες, νυν και πρώην αθλητές και προπονητές του Συλλόγου.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:27/02/2020
Όγκος:106.066.26
CSE:64.950  -0.310%
FTSE/CySE:39.050  -0.200%
Λευκωσία20°C
Λάρνακα19°C