Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της Βουλγαρίας      CNA   Η επενδυτική κουλτούρα στην Κύπρο περιορίζεται σε καταθέσεις και ακίνητα, λέει ο Πρόεδρος CFA Society Cyprus     CNA   Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Σόφιας και Πάσης Βουλγαρίας     CNA   Δεν υπάρχει λόγος πανικού, λέει στο ΚΥΠΕ για τον κορωνοϊό ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Κύπρο     CNA   Στο Νοσοκομείο Λεμεσού γυναίκα που ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Ιταλία     CNA   Ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ημέρες το διάταγμα κράτησης του 38χρονου υπόπτου για την απόπειρα φόνου στην Αγία Νάπα     CNA   `Μια χαρά` οι μαθητές και συνοδοί που επέστρεψαν από Μιλάνο, δηλώνει ο Υπ. Υγείας     CNA   -Μέχρι τέλους θα διερευνηθούν όσες υποθέσεις καταγγελθούν, δήλωσε ο Υπ. Δικαιοσύνης

Αργυρό και χάλκινο για τους έφηβους σκοπευτές της Κύπρου στο Λονάτο
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 14/09/2019 20:47


Οι Σωτήρης Ανδρέου και Πέτρος Εγγλεζούδης εξασφάλισαν το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα, μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα στο σκητ εφήβων στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Σκοποβολής στο Λονάτο, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της ΣΚΟΚ.
 
Το χρυσό κατέκτησε με ένα δίσκο διαφορά ο Ρώσος Αλεξάντερ Ιβάνοφ, ο οποίος ολοκλήρωσε τη διαδικασία με 54/60 έναντι 53/60 του Σωτήρη Ανδρέου, ενώ ο Πέτρος Εγγλεζούδης πέτυχε 43/50. Οι δυο νεαροί σκοπευτές πέρασαν στον τελικό με 121/125.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:25/02/2020
Όγκος:121.951,85
CSE:65.510  -0.760%
FTSE/CySE:39.370  -0.810%
Λευκωσία21°C
Λάρνακα22°C