Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Η παρουσία γαλλικού ναυτικού, ξεκάθαρο μήνυμα σ` όσους επιχειρούν ένταση, είπε ο Πρόεδρος     CNA   Ο Πρόεδρος έθεσε έντονα στο ΕΣ τη μείωση κατά €30 εκ. του ποσού για μεταναστευτικό, λέει ο ΥΠΟΙΚ στο ΚΥΠΕ     CNA   Ο Μαυρογιάννης κατήγγειλε στον ΓΓ ΟΗΕ τις τουρκικές παραβιάσεις εναέριου και θαλάσσιου χώρου      CNA   Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναχωρεί τη Δευτέρα για επίσημη επίσκεψη στη Βουλγαρία     CNA   Στη Γενεύη την Κυριακή ο ΥΠΕΞ Σύνοδο Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΟΗΕ     CNA   Ριζικές αλλαγές για την κυπριακή κοινωνία οι μεταρρυθμίσεις στον τομέα της Υγείας, δηλώνει ο Υπουργός     CNA   

Η Κύπρος με το μουσικό σχήμα «LP5» σε μουσικό φεστιβάλ στο Βερολίνο
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 22/05/2018 20:02


Η Κύπρος με το μουσικό σχήμα «LP5» συμμετείχε στο  5ο «My Unique Jazz Festival. Jazz from Europe που διοργανώθηκε από την Ένωση Ευρωπαϊκών Μορφωτικών Ινστιτούτων (EUNIC) στο Βερολίνο από τις  9 μέχρι και τις 20 Μαΐου.
 
Ανακοίνωση του μουσικού σχήματος αναφέρει ότι στο φεστιβάλ  συμμετείχαν μουσικοί, πολιτιστικά ινστιτούτα και πρεσβείες από 16 ευρωπαϊκές χώρες.
 
Προσθέτει ότι «οι ‘LP5΄ ερμήνευσαν νέες και πρωτότυπες συνθέσεις του κιθαρίστα Λοΐζου Παφίτη και του μπασίστα Ανδρέα Ροδοσθένους μέσα από την αισθητική και την ελευθερία του τζαζ αυτοσχεδιασμού.
 
Το κουιντέτο «LP5» απαρτίζεται από τους Κύπριους μουσικούς τζαζ, τους Λοΐζο Παφίτη (κιθάρα), Νικόλα Μελή (πιάνο),  Ανδρέα Ροδοσθένους (μπάσο), Ηλία Ιωάννου (τρομπέτα) και Ρόδο Παναγιώτου (ντραμς).
 
Κύριος στόχος του φεστιβάλ στο Βερολίνο είναι η ανάδειξη της ποικιλομορφίας της ευ

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:21/02/2020
Όγκος:121.515.59
CSE:66.960  -1.470%
FTSE/CySE:40.280  -1.490%
Λευκωσία18°C
Λάρνακα19°C