Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τον θάνατο μιας 78χρονης γυναίκας ανακοίνωσαν οι αρχές, 38 ακόμη πρόσωπα θετικά στον κορωνοϊό, συνολικά 493 περιπτώσεις στην Κύπρο μέχρι 7 Απριλίου, στο 2,8% η θνητότητα     CNA   Η πανδημία θα προκαλέσει τη μεγαλύτερη ύφεση από το Μεγάλο Κραχ, λέει η επικεφαλής του ΔΝΤ     CNA   Μείωση σοβαρού εγκλήματος, αύξηση κλοπών τον Μάρτιο, λέει στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Αστυνομίας     CNA   Λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου για κατ’ εξαίρεση μετακίνηση πολιτών     CNA   

Δεν υπάρχει λόγος πανικού, λέει στο ΚΥΠΕ για τον κορωνοϊό ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Κύπρο
ΚΥΠΕ - Μαρία Κονιώτου - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 26/02/2020 14:40


Έκκληση για αποφυγή του πανικού λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ιταλία, κάνει ο Πρέσβης της χώρας στην Κύπρο, Αντρέα Καβαλάρι.

"Δεν υπάρχει λόγος πανικού ή έντονης ανησυχίας", δήλωσε στο ΚΥΠΕ  ο κ. Καβαλάρι, ερωτηθείς για την κατάσταση στην Ιταλία σε ό,τι αφορά τα κρούσματα του κορωνοϊού που διαγνώστηκαν στη χώρα.

Η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο, υπάρχει παρακολούθηση, και η κατάσταση της υγείας της μεγάλης πλειοψηφίας αυτών στους οποίους έχει διαγνωστεί ο ιός είναι καλή, σημείωσε, προσθέτοντας πως για μερικούς από αυτούς έχει ήδη ολοκληρωθεί η περίοδος για την οποία τέθηκαν σε καραντίνα και θεωρούνται ασφαλείς.
 
Παράλληλα, ο κ. Καβαλάρι είπε πως "υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε αυξημένη εγρήγορση και αυτό είναι κάτι που οι ιταλικές αρχές πράττουν σε πλήρη συνεργασία με τα άλλα κράτη μέλη της ΕΕ, κυρίως με τα γειτονικά με τη

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:09/04/2020
Όγκος:90.989,35
CSE:48.570  0.540%
FTSE/CySE:28.910  0.590%
Λευκωσία19°C
Λάρνακα21°C