Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Σε καλό δρόμο οι έρευνες για ασφάλεια προσωπικών δεδομένων λέει η Κυβέρνηση μετά τη συνάντηση Προέδρου-ΓΓ ΑΚΕΛ     CNA   Απαίτηση του ΑΚΕΛ είναι το ζήτημα να διερευνηθεί μέχρι τέλους, λέει ο Αντρος Κυπριανού     CNA   Επαφές ΥΠΕΞ Παλαιστίνης στη Λευκωσία     CNA   Ο Πρόεδρος βλέπει τη συνάντηση στο Βερολίνο ως μια ευκαιρία, λέει ο Εκπρόσωπος     CNA   ΝΥ: Aπό την αξιολόγηση των στοιχείων, δεν προκύπτει κανένας λόγος, ο οποίος θα μπορούσε να στοιχειοθετήσει κώλυμα για την Αστυνομία να συνεχίσει τις έρευνες για το βαν     CNA   Στήριξη στον ΓΓ του ΟΗΕ από το Σ.Α. ενόψει της άτυπης τριμερούς του Βερολίνου     CNA   Νέο `φρένο` της Γερουσίας των ΗΠΑ σε απόφαση για τη γενοκτονία των Αρμενίων      CNA   Πραξικόπημα εναντίον του κατήγγειλε ο Νετανιάχου, δεν παραιτείται λέει     CNA   

Εγκαινιάστηκε ο νέος δρόμος προσπέλασης προς Μένικο
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 18/10/2019 22:36


Η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Βασιλική Αναστασιάδου τέλεσε τα εγκαίνια του νέου δρόμου προσπέλασης προς Μένικο, μήκους 3χλμ. η κατασκευή του οποίου κόστισε €3,3 εκατ.

Στο χαιρετισμό της, τον οποίο μεταδίδει το ΓΤΠ, η κ. Αναστασιάδου ανέφερε ότι με το έργο αυτό διευκολύνεται η πρόσβαση προς την κοινότητα, εξοικονομείται χρόνος στη διακίνηση και αυξάνεται το επίπεδο οδικής ασφάλειας. 

«Θα επωφεληθούν επίσης και οι Κοινότητες Ακακίου και Παλαιομετόχου, οι οποίες θα απαλλαχθούν από διαμπερή κίνηση και κατ’ επέκταση από την κυκλοφοριακή συμφόρηση στις ώρες αιχμής», είπε.

Το έργο, μήκους 3χλμ., έχει αφετηρία τον κυκλικό κόμβο Ακακίου στη συμβολή του αυτοκινητόδρομου Ανθούπολης – Δένειας με τον υφιστάμενο δρόμο Ακακίου – Αστρομερίτη και καταλήγει στο δρόμο Ακακίου – Μενίκου, εντός της οικιστικής περιοχής Μενίκου, ανέφερε. 


(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:19/11/2019
Όγκος:196.100,59
CSE:66.800  -1.170%
FTSE/CySE:40.140  -1.180%
Λευκωσία25°C
Λάρνακα23°C